Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek a melegeket?
Inkább a tizenéves korosztály válaszaira lennék kíváncsi. (13-19) Ti elítélitek a melegeket? Találkoztatok már ilyen emberekkel? Esetleg van meleg barátod?
Kezdem: Én elfogadom őket, az sem zavar ha nyilvánosan felvállalják ezt.
javítom: 16-19
mert ebbe a kategóriába csak 16 évtől írhatnak
Nem ítélem el. Mondhatni semleges számomra. Barátom nincs, ismerősöm van, aki meleg. Ugyanolyan, mint bárki más. Soha nem szoktunk semmi olyanról beszélgetni, ami bármilyen szempontból meleg téma lenne. És persze nem egy elvakult aktivista, hanem normális ember.
Nyilvánosan nem szeretem, ha valaki előttem nyalja, falja egymást, ha előttem csókolóznak. De ez bárkire érvényes, hagyományos párokra is.
Nem, alig várom, hogy kötelezővé tegyék.
A biszexualitást is betiltanám, mégiscsak felháborító, hogy egy meleg embernek attól kelljen rettegnie, hogy a párja ferde hajlamának engedve heteroszexuális kalandba kezd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!