Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elítélitek a melegeket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek a melegeket?

Figyelt kérdés

Inkább a tizenéves korosztály válaszaira lennék kíváncsi. (13-19) Ti elítélitek a melegeket? Találkoztatok már ilyen emberekkel? Esetleg van meleg barátod?

Kezdem: Én elfogadom őket, az sem zavar ha nyilvánosan felvállalják ezt.

2022. febr. 8. 09:07
1 2 3 4 5 6
 1/57 A kérdező kommentje:

javítom: 16-19

mert ebbe a kategóriába csak 16 évtől írhatnak

2022. febr. 8. 09:08
 2/57 anonim ***** válasza:
90%

Nem ítélem el. Mondhatni semleges számomra. Barátom nincs, ismerősöm van, aki meleg. Ugyanolyan, mint bárki más. Soha nem szoktunk semmi olyanról beszélgetni, ami bármilyen szempontból meleg téma lenne. És persze nem egy elvakult aktivista, hanem normális ember.

Nyilvánosan nem szeretem, ha valaki előttem nyalja, falja egymást, ha előttem csókolóznak. De ez bárkire érvényes, hagyományos párokra is.

2022. febr. 8. 10:05
 3/57 anonim ***** válasza:
13%

Nem, alig várom, hogy kötelezővé tegyék.

A biszexualitást is betiltanám, mégiscsak felháborító, hogy egy meleg embernek attól kelljen rettegnie, hogy a párja ferde hajlamának engedve heteroszexuális kalandba kezd.

2022. febr. 8. 10:25
 4/57 A kérdező kommentje:
utolsó te akkora baromságot írtál..
2022. febr. 8. 10:34
 5/57 anonim ***** válasza:
91%
Semmi bajom a melegekkel, egészen addig amég nem lesznek bolond lmbtq aktivisták. Na azokat ki nem állhatom, szörnyen túltolják. Amúgy van meleg barátom, ugyan olyan mint bárki más, ismerem a párját is, vele is szoktunk bulizni. Mindketten normálisak, semmi baj velük.
2022. febr. 8. 10:45
 6/57 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem ítélem el őket, szerintem egy ember nem lesz kevesebb attól mert egy (vagy több) bizonyos nemhez vonzódik, hiszen amúgy ő is pont ugyan olyan mint mindenki más. Nekem mondjuk vannak is meleg barátaim, ismerőseim, mindegyik normális, sőt, még talán egy picivel nyitottabbak is az emberek felé mint egyes heteró ismerősöm. Az meg hogy a nyílt utcán mennyire zavar ha nyalják-falják egymást, az nem ettől függ, nekem édes mindegy hogy éppen milyen neműek :D (19L)
2022. febr. 8. 11:38
 7/57 anonim ***** válasza:
82%
Nem
2022. febr. 8. 11:56
 8/57 anonim ***** válasza:
40%
Igen 52F
2022. febr. 8. 12:16
 9/57 anonim ***** válasza:
51%
Én a transzvesztitákat ítélem el vagy hasonló.
2022. febr. 8. 13:05
 10/57 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem...nem érdekel más magánélete.
2022. febr. 8. 13:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!