Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok vele szakítani,de tovább mérgezni se akarom magam.Mit tegyek?Story lent.
Figyelt kérdés
Hali,sziasztok,igazából nem tudok nagyon kihez fordúlni így jöttem ide úgyérzem hogy nagyon rossz kapcsolatban élek ,igaz fiatalok vagyunk mind a 2n 16 évesek de nagyon nagy a háttere az egésznek,egy ideje a barátnőm a családi helyzete miatt lelkileg összetört,próbálkoztam segíteni neki de kb lehetetlen,ráment az egész a kapcsolatunkra,1 hónapig kb úgy beszélt velem mint egy kutyával ,folyamat engem állitott be hibásnak ,hiába szóltam neki ha valami nem tetszett minden szarért én vagyok a hibás,a barátairól áradozik hogy ők milyen jók meg hogy jobban megértik mint én,most meg odajutottunk hogy bántja magát hiába mondtam ne csinálja,szóljon hogyha esetleg segítség kell ,beszéljük meg ha olyanról van szó,Azt mondta miattam lett olyan amilyen és összetörtem mert elvileg olyan szépen beszélek vele, és ne várjam hogy valaha helyre tudom hozni a lelkét.Btw még mindig nem értem mivel törhettem szét és nem is fogom,próbálok küzdeni érte mert fontos nekem,szakítani meg nem tudok ,egyszerűen nem megy,nem találnák olyan embert mint ő...Ti mit gondoltok erről?Tippet tanácsot elfogadok,Normális válaszokat várok2022. jan. 31. 15:34
31/35 A kérdező kommentje:
Valóban,köszi skacok mindenkinek ,az összes értelmes kommentet,pacsi<3
2022. jan. 31. 19:06
32/35 anonim válasza:
Amúgy nem értem miért, vagy ki pontozta le a 26-ost, én is egyetértek vele. Szerintem nyomjárok feljebb a százalékát, én már megtedtem, de nem ért semmit. Tudom, ennek nincs köze a kétdéshez, de egyszerűen annyira tud zavarni, mikor az értelmetlen válasz 100%-ot, az értelmes meg 0%-ot kap...
33/35 anonim válasza:
Bocs a helyesírásért. Előző vagyok
34/35 A kérdező kommentje:
Skacok kurvára átlettem baszva és visszagondolva nem is erről van szó már,az egyik fiu barátját mondtam hogy tiltsa le ,nem tette mert az a pali szomorú lesz,és hát kiderült a pali szerelmes volt /szerelmes belé és azt várta mikor szakitunk,na ebből gondolhatjátok mi lett,hát összejöttek :) Tehát én mind végig vaksi voltam.De nem hiszem hogy nem adtam volna meg mindent neki stb,de már érződött hogy nem érez úgy.Hát akkor ez volt az oka.
2022. febr. 26. 12:58
35/35 anonim válasza:
Ohh sajnálom, de hidd el fogsz találni olyat aki meg fogja becsülni azt amit adsz neki. Kerüld el őket nagy ívben, te meg éld az életedet tovább nélkülük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!