Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok vele szakítani,de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok vele szakítani,de tovább mérgezni se akarom magam.Mit tegyek?Story lent.

Figyelt kérdés
Hali,sziasztok,igazából nem tudok nagyon kihez fordúlni így jöttem ide úgyérzem hogy nagyon rossz kapcsolatban élek ,igaz fiatalok vagyunk mind a 2n 16 évesek de nagyon nagy a háttere az egésznek,egy ideje a barátnőm a családi helyzete miatt lelkileg összetört,próbálkoztam segíteni neki de kb lehetetlen,ráment az egész a kapcsolatunkra,1 hónapig kb úgy beszélt velem mint egy kutyával ,folyamat engem állitott be hibásnak ,hiába szóltam neki ha valami nem tetszett minden szarért én vagyok a hibás,a barátairól áradozik hogy ők milyen jók meg hogy jobban megértik mint én,most meg odajutottunk hogy bántja magát hiába mondtam ne csinálja,szóljon hogyha esetleg segítség kell ,beszéljük meg ha olyanról van szó,Azt mondta miattam lett olyan amilyen és összetörtem mert elvileg olyan szépen beszélek vele, és ne várjam hogy valaha helyre tudom hozni a lelkét.Btw még mindig nem értem mivel törhettem szét és nem is fogom,próbálok küzdeni érte mert fontos nekem,szakítani meg nem tudok ,egyszerűen nem megy,nem találnák olyan embert mint ő...Ti mit gondoltok erről?Tippet tanácsot elfogadok,Normális válaszokat várok

2022. jan. 31. 15:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
#13 az kit érdekel? Ti jártok nem az apáitok. Mond meg neki hogy vége, aztán ne keresd és ne hagyd hogy zaklasson.
2022. jan. 31. 17:02
 22/35 anonim ***** válasza:

Csak az első pár választ olvastam el, szóval bocsi, ha ezt már írta valaki, de szerintem két megoldás van. Az egyik, hogy azért esik neked, mert a családjával voltak)vannak gondol, és nem te tehetsz róla, csak te vagy ott neki, hogy még rajtad töltse ki. Ha így van "csak" és tényleg szereted annyira, hogy ne szakítsatok, akkor támogasd a továbbiakban is, meg szólj a szüleinek, tanárának, vagy valamelyik idősebb tesójánakna dolgokról

A másik, hogy már belőled is elege van, vagy nem tudom, de nem érzi magát jó veled, vagy attól fél, hogy veled is rosszra fordulnak a dolgok, tényleg nem tudom, nem ismerem, de ha nem normális a viselkedése, és nem az előző indokom, akkor szakíts vele, bármennyire fáj is, próbáld meg, a saját és lehet, hogy az ő érdekében is.

Bár én nem szeretem azt tanácsolni, hogy szakítsatok, ha nincs más megoldás, vagy ok a cselekedeteire, szakíts vele.

2022. jan. 31. 17:12
 23/35 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, néztem még a kérdéseidet. A barátság semelyikőtök ek nem jó egy kapcsolat után, érted jártatok, akkor ezután miért ne maradhatnátok abban a kapcsolatban? A munkahelyes dolgot ignoráld a döntéshozáskor, az már nem a te dolgod, ha apukádnak kellemetlen is lesz, akkor is hyesen cselekszel. A szakember ajánlott, az biztos.
2022. jan. 31. 17:17
 24/35 A kérdező kommentje:
22/22 Küzdünk egymásért valóban,fixen depressziós és szerintem ez megy rá a kapcsolatunkra de sehogy se tudok segiteni,ha szólok az se lesz jobb mert az apja balhet rendez es fixen megütné,bármelyik tesója ,meg engem okolna és a világra se kivánnának és mégnagyobb balhé lenne.Ezért nehéz ez az egész.
2022. jan. 31. 17:17
 25/35 A kérdező kommentje:
23/24 ő is mondta hogy nemártana elmennie a suli pszihológushoz neki ,csak ugye szülői beleegyezés kell vagy mi és nem nem akarja hogy tudjanak róla,nagyjából már kiismertem a szüleit és megértem miért nem.
2022. jan. 31. 17:19
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

Hát, az úgy szívás. Nincs valami felnőtt: te szüleid, megbízható, "ehhez értő" tanár, vagy hasonló, akihez fordulhat(tok)?

A balhé tényleg nem hiányzik senkinek, de ne félelemből/balhékerülésből maradj vele.

A leírás alapján tényleg szeretitek egymást, ha csak egy hangyányi eséjt látsz arra, hogy együttmaradjatok, tarts ki mellette, mellettetek.

Ha azonban egy kicsi félsz is van benned (mert különben nem írtad volna ki a kérdést), engedd el, és csak ha nagyon akarod, akkor támogasd messzebbről, bár szerintem nem kéne. Te döntessz. A 22,23-as voltam

2022. jan. 31. 17:31
 27/35 A kérdező kommentje:
Rendben,Átgondolom még ezt.Köszi mindenkinek mindent
2022. jan. 31. 17:37
 28/35 A kérdező kommentje:
Na,az lett a vége hogy szakitottam vele.
2022. jan. 31. 18:31
 29/35 anonim ***** válasza:
54%
Ha úgy érzed jól döntöttél, akkor gratulálok, megtetted a nagy lépést, haladj tovább, találni fogsz még mást! :) 26-os vagyok
2022. jan. 31. 18:36
 30/35 anonim ***** válasza:
Még valami: senkit nem lehet "megmenteni". Max. annyit tudsz csinálni, hogy segítőkét mellette állsz, ehhez viszont a saját mentális épségedet és egyensúlyodat kell megőrizned. Ezt akkor tudod, ha nem folysz túlságosan bele - tarts távolságot, ahogyan a 26. írta. De te nem fogod tudni megoldani más család problémáit.
2022. jan. 31. 18:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!