Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok vele szakítani,de tovább mérgezni se akarom magam.Mit tegyek?Story lent.
Figyelt kérdés
Hali,sziasztok,igazából nem tudok nagyon kihez fordúlni így jöttem ide úgyérzem hogy nagyon rossz kapcsolatban élek ,igaz fiatalok vagyunk mind a 2n 16 évesek de nagyon nagy a háttere az egésznek,egy ideje a barátnőm a családi helyzete miatt lelkileg összetört,próbálkoztam segíteni neki de kb lehetetlen,ráment az egész a kapcsolatunkra,1 hónapig kb úgy beszélt velem mint egy kutyával ,folyamat engem állitott be hibásnak ,hiába szóltam neki ha valami nem tetszett minden szarért én vagyok a hibás,a barátairól áradozik hogy ők milyen jók meg hogy jobban megértik mint én,most meg odajutottunk hogy bántja magát hiába mondtam ne csinálja,szóljon hogyha esetleg segítség kell ,beszéljük meg ha olyanról van szó,Azt mondta miattam lett olyan amilyen és összetörtem mert elvileg olyan szépen beszélek vele, és ne várjam hogy valaha helyre tudom hozni a lelkét.Btw még mindig nem értem mivel törhettem szét és nem is fogom,próbálok küzdeni érte mert fontos nekem,szakítani meg nem tudok ,egyszerűen nem megy,nem találnák olyan embert mint ő...Ti mit gondoltok erről?Tippet tanácsot elfogadok,Normális válaszokat várok2022. jan. 31. 15:34
1/35 anonim válasza:
Messziről elkerülném az ilyen embert...
2/35 A kérdező kommentje:
De sose volt ilyen ,akkor változott meg vagy én nem tudom,ha olyan könnyen menne nekem hogy na szakitsunk akkor már megtettem volna...
2022. jan. 31. 15:46
3/35 anonim válasza:
Aki bantja magat altalaban azert teszik, hogy felhivjak magukra a figyelmet. Tudod emiatt valoszinu le leszek pontozva de atrol meg megirom az oszinte velemenyem. Szerintem szolj a szuleinek vagy iskolapszihologusnak vagy nagyobb tesojanak ha van, hogy miket csinal, mert mar nem jatek es hagyd ott. Amit csinal az mar nem normalis. Mindenkinek vannak nehez idoszakai es olyankor ott kell lenni de ez mar tulzas.
4/35 anonim válasza:
Milyen a családi helyzete? Válnak a szülei, vagy mi történt?
Mert ez így kicsit kevés infó.
Amúgy meg ha te próbálod támogatni és tartani benne a lelket, ő meg téged hibáztat és elmond mindennek, dobd ki.
Nincs szükséged egy ilyen mérgező személyre az életedben. Segítsenek neki a barátai, ha már annyira áradozik róluk...
5/35 A kérdező kommentje:
3/4 Nem tehetem mert a szülei nagyon nagy balhét csinálnának és azzal csak ártanák neki.Mondtam neki nem jatek dehat.....Annyit is ért,tudja hogy nem az de neki így jó
2022. jan. 31. 15:57
6/35 anonim válasza:
3-as vagyok, itt mar teged ne erdekeljen a balhe ha normalis szulei vannak elintezik, ha pszihopatak akkor tenyleg lehet a csendes lelepes lenne a jo csak nehogy emiatt csinaljon magaval valamit...
7/35 anonim válasza:
És miért is nem lehet szakítani? Nem értem millió ember képes rá..ha valami nem működik akkor nem kell erőltetni.
8/35 A kérdező kommentje:
4/5 Hát a családi helyzete,igazából anyukájának se volt jó háttere ,se az apukájának mind a 2 félnek ivott az apja ,verte őket stb,aztán az apja ugyanezt csinálja csak nem iszik,néha kezet emel rá de már nem csinálja régebben csinálta sokat, kb szinte nem is létezik neki az apja mert rohadtúl nem érdekli hogy van lánya ,3 lány van és 1 fiú,egyedül a fia érdekli,és szerintem ezért fordúlt magába,néha meg azzal fenyegetőzik ha ezt csinálják tovább akkor elváll az apja ,Viszont az anyja mondta hogy megbánta hogy vele házasodott össze stb..
2022. jan. 31. 16:01
10/35 A kérdező kommentje:
7/8 igazából nem olyan könnyen megy ,nem tudom elengedni ,haverom is azt javasolta hogy szakitsak vele mert az én érdekeim nézi és igaza is van,de ez nem megy olyan könnyen megy nekem,Meghát sajnálnám is az egészet mert a szüleimmel is nagyon jól kijönnek meg nem tudom mit szólnának hozzá,néha úgyérzem túl gyerek vagyok egy kapcsolathoz...
2022. jan. 31. 16:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!