Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok vele szakítani,de tovább mérgezni se akarom magam.Mit tegyek?Story lent.
Figyelt kérdés
Hali,sziasztok,igazából nem tudok nagyon kihez fordúlni így jöttem ide úgyérzem hogy nagyon rossz kapcsolatban élek ,igaz fiatalok vagyunk mind a 2n 16 évesek de nagyon nagy a háttere az egésznek,egy ideje a barátnőm a családi helyzete miatt lelkileg összetört,próbálkoztam segíteni neki de kb lehetetlen,ráment az egész a kapcsolatunkra,1 hónapig kb úgy beszélt velem mint egy kutyával ,folyamat engem állitott be hibásnak ,hiába szóltam neki ha valami nem tetszett minden szarért én vagyok a hibás,a barátairól áradozik hogy ők milyen jók meg hogy jobban megértik mint én,most meg odajutottunk hogy bántja magát hiába mondtam ne csinálja,szóljon hogyha esetleg segítség kell ,beszéljük meg ha olyanról van szó,Azt mondta miattam lett olyan amilyen és összetörtem mert elvileg olyan szépen beszélek vele, és ne várjam hogy valaha helyre tudom hozni a lelkét.Btw még mindig nem értem mivel törhettem szét és nem is fogom,próbálok küzdeni érte mert fontos nekem,szakítani meg nem tudok ,egyszerűen nem megy,nem találnák olyan embert mint ő...Ti mit gondoltok erről?Tippet tanácsot elfogadok,Normális válaszokat várok2022. jan. 31. 15:34
11/35 A kérdező kommentje:
9/10 egy 20 éves ,meg egy 18 éves
2022. jan. 31. 16:04
12/35 anonim válasza:
Na hatt akkor szolj a 20 eves tesojanak es lepj le, azert meg ne aggod, hogy tul gyereknek erzed magad egy kapcsolathoz en 18 eves vagyok es meg egyben sem voltam:)
13/35 A kérdező kommentje:
12/12 Apukám és az apukája egy helyen dolgozik , nem tudok csak úgy megszünni
2022. jan. 31. 16:10
14/35 anonim válasza:
16 évesen előtted az élet, ne engedd tönkre tenni magad. Ha ezt folytatod vele, olyan szintű sebeket és fájdalmat fogsz szerezni, hogy lehet soha az életedben nem lesz lehetőséged normális kapcsolatra, mert egyszerűen szétzúzta a lelkedet.
Jelen helyzetből is nagyon nehéz lesz felállni (még egy felnőttnek is az!) és mindenképp beszélnék a szüleiddel az egészről, illetve erősen szakembert ajánlanék, akivel átbeszélitek ezt az egészet.
"nem találnák olyan embert mint ő"
Ilyen mentális beteg csajt? Kb. minden sarkon lesz pár, sokkal több van belőlük mint gondolnád.
15/35 A kérdező kommentje:
14/14 Valóban nagyon sokat roncsolt már de tűröm,megfogadom a tanácsodat meg úgy mindenkiét és szerintem hagyom ,bár még egy kérdés ha esetleg barátok lennénk az mennyire lenne jó?Akkoriba mikor azok voltunk tök jó volt.
2022. jan. 31. 16:16
16/35 anonim válasza:
A 12-es vagyok, meg meg elotte is csomot en irtam es teljesen eggyet ertek a 12-el.mit szamit ha a szulok egy helyen dolgoznak, megmondod apudnak, hogy nem volt ep a fejevel(ez az igazsag) mentalis beteg es te nincs mit tegyel, mert nem vagy szakember. Hivd fel raa csaladja figyelmet. Ha a szulok meg ok is idegbetegek szolsz a ket nagyobb tesonak es uri gyerek voltal
17/35 anonim válasza:
Elozo vagyok es nehogy az Istenert bele menj egy baratsagba, nem szarunk oda ahonnan eszunk
18/35 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ mindenkinek.
2022. jan. 31. 16:32
19/35 anonim válasza:
Szakíts, és hagyd magad mögött. Te megtetted, amit tudtál, innentől csak lerántana a maga szintjére, amire nincs szükséged
20/35 anonim válasza:
Annyirán ne tépked a sebeket ez volt a gond!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!