Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bírjak kivárni másfél évet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjak kivárni másfél évet?

Figyelt kérdés

Barátom körülbelül másfél év múlva tölti be a 18.at és akkor hozzánk költözöhet. (apám meg engedi, és diák munka miatt tudunk bele adni a háztartásba meg minden) és annyira rossz néha ez a sok várakozás.. Ti hogy tudjátok ki várni az ilyen nagyobb dolgokat?.. Néha annyira gyorsan telik az idő, se ha bele gondolok, hogy jövőre ilyenkor tervezhetjük csak jobban az egészet, annyira messzinek tűnik. (Januárban van szülinapja)

Nektek is volt már ilyen, hogy valamit nagyon vártatok az életetekben, de alig győztétek ki várni, és úgy tűnt, mintha nem is telne az idő? :/

Annyival jobb, hogy osztály társak vagyunk és suliba látjuk egymást, illetve hétvégén együtt dolgozunk és néha együtt is aludhatunk.. Egyébként ezek azok, amiktől úgy tűnik, hogy gyorsabban telik az idő, de akkor is nagyon nehéz ennyit várni..

18/L

2021. szept. 3. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Huu te szegény, egész héten együtt vagytok így is. Én 18 hónapig voltam több órányi repülő útra a páromtól, ez idő alatt egyszer sem találkoztunk...
2021. szept. 3. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen csak legyél vele mondd meg hogy mész Te is oda és és jön ő is ide ilyen egyszerű ezt el kell fogadniuk
2021. szept. 3. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

*apám megengedi

Találkozzatok sokat, együtt csak úgy repül az idő.:)

2021. szept. 3. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Bocsi, de emiatt egy csepp sajnálatot se tudok érezni feléd. Kapásból a legelső párkapcsolatomnak a távolság vetett véget, így nem igazán tudom sajnálni, hogy neked az a legnagyobb problémád, hogy nem lehetsz 0-24-ben a barátoddal.
2021. szept. 3. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év az semmi, egyet pislogsz és itt van. Legalább te szerencsés helyzetben vagy, hisz napi szinten láthatod a párod. Töltsétek el azt az időt közösen, menjetek kirándulni, szervezetek programokat
2021. szept. 3. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Jah csak barátom anyja egy hárpia és alig engedi valahova. Most csak a nyár miatt lehettünk folyton együtt. Suliban meg egyből haza kell mennie, ha vége, és iskolába semmit nem tudunk kettesben csinálni, illetve hétvégén se engedik át. Mielőtt rossz indulatu megjegyzéseket írnátok, gondolkozzatok egy kicsit
2021. szept. 4. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Te meg ne hisztizz
2021. szept. 4. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amit a #6-ban leírtál, azt miért nem írtad le mindjárt a kérdésben?

Másfél évet ki lehet bírni!

Én esküvőnk után egy hónap múlva 14 hónapig voltam távol az ifjú feleségemtől (tudtam róla, hogy ez vár rám). Bő 56 éve házasok vagyunk.

A háborúkban is külön voltak éveken át a házaspárok, de a szerelmes párok is. Kibírták. Az asszonyok gyerekekkel (csak annyit tudtak a tábori levélből, hogy kb. bő hete a férjük (szerelmük) még élt A férfiak feje körül pedig röpködtek a golyók, robbantak az aknák és a bombák.

KIBÍRTÁK, mert ki kellett bírni!

2021. szept. 4. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!