Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy bírjátok ezt ki? Már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy bírjátok ezt ki? Már másfél hónapja nem tudtunk a vírus miatt találkozni.

Figyelt kérdés
Már nagyon hiányzik a barátom. Amióta kiköltöztették minket a kollégiumbol, ott naponta találkoztunk, nagyon nehéz ez. Van még valaki más ilyen helyzetben? Ti mit tudtok csinálni, ami együtt töltött időnek számít? Nem csak a beszélgetést értem, hanem pl valami jo kis multiplayer vagy coop játék, vagy akármi? Nagyon messze lakik tőlem (öt órára kocsival) és anyáék nem akarják, hogy egymáshoz mászkáljunk ezekben az időkben.
2020. ápr. 22. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Mi potom 20 km-re lakunk egymástól, március 13.-án láttam utoljára. Minden nap beszélünk telefonon, ki kell így bírni most, ez van sajnos.
2020. ápr. 23. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
És nem kell kibírni, hanem ki kéne állni a szabadságunk mellett, de neeem, nyomorogjunk itthon és hallgassuk Győrfi Pál mondókáját a Youtube-on két “Tizenkettőmétermélyen Vagyok” zenebona lejátszása között. És még a maradokitthonitthonmaradok-ot is hallgatni kell a rádióban, amit már úgy unok, hogy szaladni támad kedvem a mezőföldeken, mikor alapból lusta személy vagyok. Bekattanok az emberi ökörségtől, meg a 9-12 óra közti seggmeresztéstől, hogy egy rohadt tippmixet nem tudok feladni!!!
2020. ápr. 23. 00:21
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

2-3 gratulálok hozzád is meg a párodhoz is... Tényleg mindenki hülye és csak ti ketten tudjátok az igazságot...

Ja és tök jó lesz a gyógyszeriparnak ha bedől a szolgáltatóipar meg úgy általánosságban a gazdaság többi része. Azon nem gondolkoztál ha már ilyen Sherlock vagy hogy miért is érné meg ez az államoknak? :D

Kérdező, bírd ki, jó lesz. Nézzetek közösen filmet külön, vagy egy játékötlet: keep talking and nobody explodes - kooperatív, beszélni kell és nagyon élvezetes

2020. ápr. 23. 01:38
 4/5 anonim ***** válasza:
17%
#2 a focimeccsek hiányoznak és a színvonal egy nicaraguai vagy egy fehérorosz bajnokságban nem az, mint egy spanyolban vagy németben.
2020. ápr. 23. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En talalkoznek vele
2020. ápr. 29. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!