Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek aggodnom kene?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek aggodnom kene? Mivel tavkapcsban vagyunk igy kb 2 3 hetentr talizunk masfel eve vagyunk egyutt neha vannak vitak dr am megvagyunk. Elment a baratom a haverjaival strandra. Aggodnom kene h megnez valami lanyokat vagy hat ja?

Figyelt kérdés
Elso kapcsolatunk. gyakran szoktam mindig rinyalni. Es megint elmegy a nyar ugy h nem talizumk elmegx egy honap majdnem ezert vamnak a veszekedesek mert en neha nembirom.
2021. jún. 17. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nőként azt tudom mondani, hogy igen, nyilvánvalóan meg fog nézni más lányokat. Mint ahogy te is megnézed a srácokat, ha őszinte vagy magadhoz, ugye? Emiatt még nem kell aggódnod. Az meg szerintem természetes és elfogadható, hogy van rajtad kívül is élete. A barátaival való találkozásra akkor is kéne időt adnod neki, ha nem távkapcsolatban lennétek.
2021. jún. 17. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szinte 100%, hogy megnéz más lányokat, hiszen.. hűséget fogadott, nem vakságot. :D

Ennek ellenére ha normális a srác, akkor a bámészkodásban “megáll a tudomány”, és a tettek mezejére nem fog lépni.

2021. jún. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!