Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lassan 1éve vagyunk együtt, viszont mostanában észrevettem, hogy 2-3lánnyal is irogat, flörtölget. Ő katona, én rendőr, nem vagyok hisztis, próbálok mindig a kedvében járni,mi lehet a baj? Szerintetek mit kéne tennem? Miért van ez? 20L
Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 19:22
2/9 anonim válasza:
Nem sértésből, de tényleg nem értem hogy hogy jön ide az hogy a barátod katona te meg rendőr vagy.
4/9 anonim válasza:
Kommunikáció! Ha az nem működik, a kapcsolat sem fog.
5/9 anonim válasza:
Akkor a szerepjáték nálatok off ?
6/9 October15 válasza:
Szerezz 1 migránst harmadiknak.
7/9 anonim válasza:
Ugyanúgy szabad barátkozni és kacérkodni az ellenkező nemmel attól hogy valakinek kapcsolata van. Lehet csak önbizalmat akar gyűjteni azzal hogy úgy érzékeli bejön a lányoknak, viszont abból az lesz hogy azt fogja hinni magáról hogy mindenkit megkaphat aztán dob téged pofára esik pár csajnál aztán vissza akarja könyörögni magát amit NEM SZABAD ENGEDJ. Szivesen.
9/9 anonim válasza:
nagyon nem értek egyet a 7-essel. Azért nehogy már egy elviekben normális kapcsolatban más nőkhöz kelljen fordulni azért, hogy legyen önbizalma. Én például elvárom a másiktól, hogy reális önértékelése legyen, mert ha ez nincs, akkor kapcsolatba is fölösleges kezdeni, mert ebből fakadóan rám támaszkodna és tőlem várná el azt a megerősítést, ami bárkitől függetlenül meg kéne, hogy legyen.
Szerintem parasztság az, amit a te párod leművel, kedves kérdező. Beszélj vele erről, de ne hisztizve. Tálald normálisan a szitut, és ha normális, valamint szeret, akkor meg fogja ezt érteni és kompromisszumra tudtok majd jutni.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!