Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srác vagyok ,és bele szerettem egy 14 éves lányba. Nagyon erős bűn tudatom van és erősen gondolkozom azon hogy el menjek pszichológushoz. Szerintetek van mentális deficitem?
Ne legyen bűntudatod, 4 év az semmi. Ez most egy népszerű trend a tinifiúk körében, hogy pedofíliával vádolják az idősebb srácokat 0 ésszel, mert tudják hogy mekkora súlya van a megbélyegzésnek (lásd metoo). Ez nem az, nem kell aggódni.
Ezzel próbálják védeni a körülöttük lévő lányokat, reménykedve hogy így az övéik lesznek, mert ők baromi gyávák. Nézz körül 18 évesen az osztályodban és gondold át hány csajnak van idősebb barátja - hát ezért félnek ettől a megkeseredett "jófiúk".
Haaat az meg eppen feszegeti a hatart, szerintem.
18 evesen te mar szinte egyetemre jarsz, mig o 14 evesen meg a rajz oran rajzolgat az altalanosban.
Nem tudom... mit tud nyujtani parkapcsolatugyileg egy 14 eves gyerek?
Ha nem is tul fiatal hozzad testileg, de tenyleg mit tud nyujtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!