Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hol ismeretek meg a pártokat? Szerintetek hol lehet a legkönnyebben ismerkedni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 20:38
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Én buliban ismertem meg őt.
Ritka elvileg, hogy ilyen módon tartós kapcsolata lesz az embernek, de nekünk lassan 3 éve már szuper:)
3/13 anonim válasza:
Az első barátomat egy buliban ismertem meg. A mostanit pedig tinderen és már 2 éve együtt vagyunk
4/13 anonim válasza:
Én az osztálytársammal jöttem össze, három évig úgy voltunk egy osztályban hogy alig beszéltünk aztán a negyedik év elején éppen mindketten átmentünk egy kis szerelmi csalódáson, majd valahogy egymásra találtunk. Most tart fél éve.
17/L
5/13 anonim válasza:
A neten. Én máshol nem is nagyon tudnék ismerkedni, nem járok el bulizni, meg nagyon sehová, van egy szűk baráti köröm, velük esetleg beülök valahová, de ennyi. Bár a neten is nagyon nehéz párt találni.
8/13 anonim válasza:
Én táncolok, és ott edzésen találkoztam vele. E hobbim által nagyon sok jó barátot ismertem meg.:)
9/13 anonim válasza:
Én most egy pasi vagyok, a barátnőm nem büszke rá, de neten ismerkedtünk meg:)
10/13 anonim válasza:
Házibuliban.
Korábban látásból ismertük egymást, aztán a buliban beszélgetni kezdtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!