Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Màsfél éve jàrok a 21 éves baràtommal, és úgy érzem hogy túlságosan kötődik a szüleihez.Ha velük van , olyan lesz mint 1 öt éves,gügyög stb.Pedig velem màshogy viselkedik. példàul megtudtam hogy még mindig az Anyja vàgja a körmét.. 18/L
Amikor megismerkedtünk , leszólitott az utcàn tele volt önbizalommal és nagyon férfias volt De ilyenkor ezt nem làtom benne.Persze minden pasinak van gyengébb/ bújósabb oldala , de mivel szinte minden hétvégén nàluk vagyunk, és csak heti 1 x tudunk talàlkpzni( én az érettségire készülök, neki vizsgaidőszaka van) most mindig csak ezt làtom. A szexi, vonzó , érett oldalàt pedig alig..és ez olyan kiàbràndito. Ilyenkor mindig azt érzem hogy egy kisgyerekkel jàrok. De közben van egy végtelen okos, és magabiztos oldala is amivel bàrkit le tud venni a làbàrol. Félre ne értsetek nagyon szeretem, és nem vàrom el,hogy mindig csak az erős férfit mutassa nekem, de ez màr kicsit sok.
Múltkor felhoztam neki, hogy néha kicsit megigazìthatnà magàt ott lent, hisz enis mindig rendbe teszem magam miekőtt talizunk, és a kiderült,hogy azért nem teszi, mert kiskora óta sokszor van olyan,hogy behìvja a szüleit( mondjuk az Anyjàt) miközben csorgatja magàra a vizet hogy beszélgessenek( még most is!) és mivel bàrki ki be jàrkàlhat ha fürdik nem tudja megcsinàlni...
Én ezen teljesen kiégtem
Ők mindig mindent megosztanak egymàssal, mindent együtt csinàlnak..
Szóval jogosan zavar ez engem szerintetek vagy normàlis ?
( Nem akarom elhagyni, ez a karantén óta probléma inkàbb, hisz nem tudunk eljàrni randizni, programozni, hanem szinte csak nàluk vagyunk)
Igen..nagyon kiakadtam rajta
De ha velem van akkor meg teljesen màshogy viselkedik, teljesen a koràhoz megfelelően.
Amugy azért kérdezem mert engem meg teljesen leszarnak a szüleim, szoval én a màsik véglet vagyok Ezért nincs előttem egy nprmàlis kép hogy milyrnnek kéne lennie a szülő- gyerek kapcsolatnak
Igen, lehet...azt remélem hogy a karantén utàn ujra úgy érzem majd hogy egy férfival jàrok nem egy gyerekkel
Mert ha kettesben vagyunk, akkor meg olyan jo minden
Jó, ha mindent meg tudnak osztani egymással, de ez kicsit sok.Meg figyelj, hozzám is bejöhet anyum zuhany közben beszélgetni, de azért nem vagyok igénytelen, ha pl. borotválkozni akarok, megmondom neki, kimegy, ennyi. Tudunk utána is beszélgetni.
Meg ha a barátom nálunk van, én se kezdek el ötévesként viselkedni, mert basszus, igaz, hogy a lánya vagyok, de ettől még ugyanúgy egy felnőtt nő is.
Amugy az a durva hogy mindenről tudnak beszélni kivéve a szexualis életérol.Pl amikor az Apja megkérdezte hogy lefeküdtünk e màr csak makogott össze vissza...nem is értem
Igen ez szerintem is ìgy lenne a normàlis.Meg a borotvàlkpzàst màr nem elösször mondom neki, de amikor elösször mondtam úgy megsértődött rajta hogy "ő igy ahogy van nrm tetszik nekem" hogy muszàj volt hagynom a témàt
Kerdezd meg tole h athivhatsz e egy igazi ferfit amig o anyujaval furdocskezik
Uj lesz a pali ezutan hidd elxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!