Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Màsfél éve jàrok a 21 éves baràtommal, és úgy érzem hogy túlságosan kötődik a szüleihez.Ha velük van , olyan lesz mint 1 öt éves,gügyög stb.Pedig velem màshogy viselkedik. példàul megtudtam hogy még mindig az Anyja vàgja a körmét.. 18/L
Amikor megismerkedtünk , leszólitott az utcàn tele volt önbizalommal és nagyon férfias volt De ilyenkor ezt nem làtom benne.Persze minden pasinak van gyengébb/ bújósabb oldala , de mivel szinte minden hétvégén nàluk vagyunk, és csak heti 1 x tudunk talàlkpzni( én az érettségire készülök, neki vizsgaidőszaka van) most mindig csak ezt làtom. A szexi, vonzó , érett oldalàt pedig alig..és ez olyan kiàbràndito. Ilyenkor mindig azt érzem hogy egy kisgyerekkel jàrok. De közben van egy végtelen okos, és magabiztos oldala is amivel bàrkit le tud venni a làbàrol. Félre ne értsetek nagyon szeretem, és nem vàrom el,hogy mindig csak az erős férfit mutassa nekem, de ez màr kicsit sok.
Múltkor felhoztam neki, hogy néha kicsit megigazìthatnà magàt ott lent, hisz enis mindig rendbe teszem magam miekőtt talizunk, és a kiderült,hogy azért nem teszi, mert kiskora óta sokszor van olyan,hogy behìvja a szüleit( mondjuk az Anyjàt) miközben csorgatja magàra a vizet hogy beszélgessenek( még most is!) és mivel bàrki ki be jàrkàlhat ha fürdik nem tudja megcsinàlni...
Én ezen teljesen kiégtem
Ők mindig mindent megosztanak egymàssal, mindent együtt csinàlnak..
Szóval jogosan zavar ez engem szerintetek vagy normàlis ?
( Nem akarom elhagyni, ez a karantén óta probléma inkàbb, hisz nem tudunk eljàrni randizni, programozni, hanem szinte csak nàluk vagyunk)
Legyél őszinte. Hogy ettől az oldalától kiráz a hideg, de mondd el, hogy a másik oldás, akit te ismerték meg szuper.
Lehet esély rá hogy helyre rakja magában a dolgokat.
Azért gondold végig, hogy ezt hosszú távon is eltudod e majd viselni. Ha esetleg oda juttok, hogy összeköltöztök akkor majd haza jár körmöt vágatni vagy neked azt a "feladatkört" át kell majd venned?! De az is lehet, hogy soha nem lesz képes elköltözni otthonról...
Ez azért egyáltalán nem normális...
Egyébként a borotválkozós dolognál pedig én kipróbálnám, hogy mit szól ha te sem csinálod meg magadon. Lehet utána elgondolkodna, hogy ő is megadja neked azt, amit ő elvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!