Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy fellángolás(szerelmi)...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fellángolás(szerelmi) mennyi ideig szokott tartani? Ha nekem másfél éve tart, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Nekem mindig ezt mondták. “Ez csak fellángolás” stb...
2021. jan. 26. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

az már rendes tűz xD

Nem tudok válaszolni, túl kevés az infóó

2021. jan. 26. 13:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Szoval tavaly megtetszett egy fiú. A történet dióhéjban. Tizenhat voltam, azt mondta mindenki, hogy ez csak fellángolás, majd elmúlik. Hát már egy másfél éve tart, és még mindig úgy alszom el este, hogy rá gondolok. Persze nem csak este. Akkor, amikor lehet, rá gondolok.

Tényleg fellángolás lenne?

2021. jan. 26. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltek? vagy mi?
2021. jan. 26. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Néha
2021. jan. 26. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Viszonzatlan szerelemnek hívják.
2021. jan. 26. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ő tud róla, hogy hogy érzel? Ha nem és megtudja, akkor valószínűleg fel fogod dolgozni, bármit is válaszol.
2021. jan. 26. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg tartom hogy ez szerelem. Amikor nem tudsz szabadulni az érzéstől ennyi idő múltán sem. Nálam is ugyanez volt, kb másfél évig minden nap eszembe jutott a lány. Egyszerűen megesik az emberrel tinédzserkorában. Valakinek szörnyű, valakinek jó.
2021. jan. 27. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!