Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van barátnőm, de kiszerettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm, de kiszerettem belőle, már hónapok óta. Mostanában megtetszett egy másfél évvel idősebb lány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, szét fogtok oltani, hogy egy szemét alak vagyok, DE. Oka van annak, hogy miért akarok szakítani a barátnőnmel, és nem egy, hanem több. Esélyem nem lenne az idősebb lánynál, pasija van. Nem tudom, hogy mit kezdjek a helyzettel. Elég vegyes érzelmek vannak most bennem, már napok óta. Ha lassan elhűlök mellőle az nem fájhat neki annyira mintha berongyolnék hozzá, hogy "csá má' nem köllessz".A másik, meg, hogy óvatosan merjek-e közeledni a lány felé, vagy hagyjam a rákba?

2019. szept. 27. 22:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Verset írtam a barátnömnek, figyeld, reakció; Aha szepvers. - Azt mondta másoknak, hogy pofonbaxna, ha megcsókolnám. Aztán küldi rám a barátnőkommandót, hogy csókoljam meg, mert ő nem mer. Tolja az arcomba a kpopot, amikor tudja, hogy metálos vagyok, és k*ára utálom ezeket a repp meg pop cuccokat. Ja meg reklámozza a prideot direkt az arcomba, de tudja, hogy homofób vagyok. Ez annyira gyerekes. Ha otthagynám, mint eb a sz*rát, akkor meg világraszóló cirkuszt csinálna, aztán jönne a barátnőkommandó újra bevetésen, hogy én mekkora egy szemét dagadt állat vagyok. Szóval nehéz lesz tőle megszabadulni. Fent írtam már, hogy mire gondoltam. De kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogyan lehetne elkerülni a hisztit?
2019. szept. 27. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Annak ellenére, hogy folyamat szivat, meg többször megbántott, én nem akarom megbántani.
2019. szept. 27. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2019. szept. 27. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Végre bolyhosodjon be a pcsöd és legyen benned annyi, hogy vagy megpróbálod megmenteni a kapcsolatot vagy szépen megbeszélitek a lánnyal és elengeditek egymás kezét.

20/F

2019. szept. 28. 15:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele, kiderült, hogy biszex, és aznap össze is jött egy csajjal.
2019. okt. 8. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szívás :D
2019. nov. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!