Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben? Ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Ez szerelem?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, tegnap megismerkedtem online egy nagyon szép lánnyal, és most nem tudom, hogy csak fellángolás vagy szerelem. Az a lényeg hogy külföldi, de nincs annyira messze. Egy ismerkedős appon jelöltem be, aztán egyből vissza is jelölt ő. Be is követtük egymást instagramon. De egyszerűen nem merek ráírni! Olyan erős ez a fellángolás vagy szerelem hogy nem tudom mit tudnék neki írni! Mit tennétek a helyemben? Nagyon nagyon erős érzéseket táplálok iránta. És valószínűleg neki se vagyok én közömbös, mert visszajelölt meg minden.. mit tegyek?

2020. nov. 24. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerelemről majd úgy egy éves ismertség után érdemes beszélni.

Csak izgulsz, ideges vagy. Vonzódsz hozzá, esetleg. Ezek nem romantikus érzelmek.

2020. nov. 24. 23:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy ideges vagyok.. mert nem közömbös nekem, azt is megmerem kockáztatni hogy eddig felé táplálom a legtöbb pozitív érzelmet
2020. nov. 24. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne siesd el ennyira, nagyon elhamarkodod. A magad nevében, ne vedd ennyire komolyan ezt az egészet. 1 nap telt el és máris odalennél érte? Biztos nem.

Plusz, vedd figyelembe hogy valszeg csomó más sráccal is beszél, szóval írj rá te is nyugodtan, de ha tényleg szeretnél is valamit tőle akkor probalj meg kitűnni.

A lényeg hogy cselekedj ha szimpi, de nekem az jött le hogy már most nagyon túlliheged és ezt nem szabad

2020. nov. 24. 23:50
 4/6 anonim válasza:
100%
Szerintem az, hogy visszajelölt, nem jelent semmit. Ezt még most abba kéne hagyod, SZERINTEM. Aranyos srácnak tűnsz, de egy távkapcsolat nagyon nehéz és bizonytalan. Mielőtt beleszeretnél... Próbálj meg a közelebbi ismerőseid közül keresni egy lányt. Szurkolok!
2020. nov. 24. 23:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát én magamból indulok ki, hogy olyat vissza se jelölök ezen az ismerkedős/randis oldalon ha egy görénynek tartom, ha ő semmit se gondolt rólam akkor nem jelölt volna vissza.
2020. nov. 25. 07:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Viszont teljesen igazatok van mindenben, elhamarkodtam.. viszont megnéztem hogy kiket követ instán, és egyedül én voltam csak külföldi..
2020. nov. 25. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!