Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mit tennétek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy sráccal nagyon jóban vagyok. Mostanában ketten szoktunk inkább kihúzni a baráti társaságból és többen mondták már hogy mi ketten így egy "külön bolygó vagyunk". Jól megértjük egymást, okos, intelligens srác, aki érti az én bonyolult lelki világom, a gyötrődéseim, úgy érzem ő a másik felem. Ő is szeret velem lenni, többször kéri, hogy projektmunkákban legyek vele, üljek mellé, menjek vele ide-oda. A barátságunk elején is ő kezdte el keresni a társaságom.Amikor ketten vagyunk van hogy viccből utánoz, ha nem világos valami a sulis dolgokban mindig tőlem kérdezi. Rengeteget szoktunk beszélgetni és amikor egyszer a külsőmről jött fel a szó, utalt rá, hogy szép vagyok. Kapcsolatom még sose volt, nem tudom, hogy ezt vehetném-e közeledésnek, viszont az biztos hogy nekem nagyon tetszik. Hogyan jelezhetném felé hogy többet szeretnék? Nem szeretném neki megmondani félek a visszautasítástól.

18/L

2020. szept. 19. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Testi kontakt? Ölelés, kézfogás, puszi?
2020. szept. 19. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Van esély hogy ő is szeret?
2020. szept. 19. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Persze.
2020. szept. 19. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyertelmu a dolog , majd kialakulnak a dolgok. Jobb is ha nrm beszeltek rola. Az olyan bena; jarunk?
2020. okt. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!