Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Belekerültem egy nagyon kellemetlen szituacióba ugyanis nagyon sokat panaszkodtam anyukámról a barátomnak és ő ezeket teljesen a lelkére vette.Ami a probléma ebben a helyzetben, hogy anyukam erről tudomást szerzett és felhivta a barátomat, hogy miket mondtam neki róla és ő miért asszisztált a gobdolataim mellett.A beszélgetésük nagy vitába indult és a párom tiszteletlenül beszélt anyukammal.Anyukam ezután elnondta nekem, hogy elvárja, hogy szakítsag a barátommal mert vele így senki nem beszélhet és, hogy nekm is a családot kellene előtérbe helyeznem és nem kellett volna engednem, hogy így beszéljen róla nekem és a telefonba.
Nagyon szeretem a barátomat és ezt anyukám is látja ezért azt mondta, hogy ő nem fogja azt mondnai, hogy kötelező a barátommal szakítanom de ha nem így döntök csalódni fog bennem.
Ti mit tennétek, szakítanátok a barátonmal a helyemben?A család érdekében?
Szia! Szerintem logikus úton haladva itt csak egy megoldás van:
Leültök hárman és nyugodtan átbeszelitek. Először a barátoddal négy szem közt üljetek le és rágjátok át, majd hárman
Hirtelen felindulás miatt sajnos sok hülyeséget mond az ember, amit aztán nem is gondol komolyan. A barátod pedig kérjen tőle bocsánatot
Remélem minden rendben lesz!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!