Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akit már lassan fél éve ismerek.Egyből nagyon jól indult a kapcsolatunk, sokat beszélgettünk, bármikor számíthattunk egymásra, sokszor még úgy is éreztem, hogy többet szeretne tőlem mint szimpla barátság, és néha úgy is éreztem, hogy a többi fiúval ellentétben kiváltságosabb helyzetben vagyok.A baj ott kezdődött, hogy volt egy veszekedésünk amit hiába, hogy megtudtunk beszélni, már nem olyan minden, mint azelőtt.Sokszor mutat jeleket, hogy még mindig szeretné ezt az egészet, meg hogy összejönne velem, de sokszor pont az ellentétét, s a vicc az hogy nem tudom eldönteni mik is a szándékai valójában.2020. febr. 22. 18:47
1/4 anonim válasza:
Én innék egy sört a helyedben max ennyit tudsz tenni.. nem találgatnék a levegőbe ez kb olyan mint a lottó.... ha eltalálom akkor nyerek... most komolyan? Nem lenne egyszerűbb megdumálni vele, hoyg miért csinálja ezt? Ha úgy érzed szeretd hívd el vacsizni ha igent mond ő is, aztán összejöttök ennyi...annyira nem bonyolult... én mégis honnan tudjam, hogy mit érez és miért csinálja ezt? :D ha gyáva avgy elész olyan fiú, aki bátrabb és elhívja a csajt, te pedig élheted tovább unalmas, siránkozós, buta kérdésekben gazdag életedet...Szívesen!
2/4 anonim válasza:
Szerintem hívd el valahova beszélgetni, sétálni. Ha a séta közben is látod a jeleket, akkor próbálj kicsit közeledni hozzá, tegyél egy olyan gesztust, ami félreérthető, nem teljesen baráti. Pl öleld át vagy puszild meg elköszönésnél. Így látni fogod a reakcióját és könnyebben el tudod dönteni, mit is szeretne a lány.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, annyi a problémám, hogy az átölelés, egymás kezét fogás meg a puszi is már megtörtént, sőt ezek nagyon is tetszettek neki, de van amikor úgy érzem kerüli a társaságom
2020. febr. 23. 10:59
4/4 anonim válasza:
Akkor egyértelmű, hogy többet szeretne tőled barátságnál. Ölelés, puszi még simán lehet baráti gesztus, de olyannal nem járkálnak a lányok kézenfogva, akivel csak barátkozni szeretnének.
Lehet azért kerüli néha a társaságod, mert nem tudja, hogy te mit szeretnél tőle. Szerintem próbáljátok megbeszélni, hogy mi van köztetek. Te érzel iránta valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!