Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek okés ez a szerelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek okés ez a szerelmes levél?

Figyelt kérdés

Na szóval lehet nálunk ilyen anoním leveleket kézbesíttetni Valentin napon a suliban. Így szól a levél:

"Kedves Bence

Nem tudom, hogyan kezdjek neki ennek a levélnek, mert sosem voltam túl jó az érzések megfogalmazásában. De van valami, amit már egy ideje szeretnék elmondani, vagy inkább megírni, mert élőben talán sosem merném.

Figyellek a távolból, és néha elgondolkodom, vajon milyen lenne, ha észrevennél. Ha tudnád, hogy van valaki, aki csendben csodál téged, aki mosolyog, ha lát téged, és akinek a napja egy kicsit jobb lesz attól, ha a közeledben lehet. Sajnálom, hogy már nincs alkalmunk beszélni úgy, mióta feloszlott az angol szakkör.

Nem várok semmit ettől a levéltől, nem kell válaszolnod, és nem kell találgatnod, ki írta. Csak szerettem volna, ha tudod, hogy van valaki, aki különlegesnek lát téged.

Ui: Sok szerencsét az érettségihez!"

Ez szerintetek még az okés kategória vagy gáz? Azért nem szeretném ha rájönne ki vagyok egyébként mert már 3 éve tart ez a dolog, de nem léptem semmit, és végre szeretném lezárni magamban, még mielőtt érettségizik és nem látom többé. Tudom hogy neki más tetszik, egyáltalán nem vagyok az esete sem, viszont kicsit feltudja dobni, emelni tudja az önbizalmát, ami ráfér, mert nagyon kedves srác egyébként csak visszahúzódó, szorongó.

tegnap 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen oké.
tegnap 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen rendben van.
tegnap 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, hogy egy ilyen levelet őszintén megtudsz írni. Szerintem rendben van, egyáltalán nem sok.
tegnap 14:25
 4/7 Janaqks ***** válasza:
100%
Nagyon szuper levél, biztos örülni fog neki :)
tegnap 16:30
 5/7 anonim válasza:
91%
A levelet jónak tartom...viszont én azért csak felfedném a kilétem,mert van barátság is ami sokszor többet ér a szerelemmnél..
tegnap 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod hogy rájöjjön, ki vagy, akkor én a szakkört nem említeném

Amúgy magamból kiindulva nagyon kis aranyos, biztos jól fog esni neki :)

tegnap 17:55
 7/7 anonim válasza:
Nagyon szép levél, biztosan örülni fog neki! :)
tegnap 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!