Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki egyszer átjött hozzánk (tesóm haverja), és véletlen összefutottunk az udvaron. Köszöntünk egymásnak, de semmi több.

Pár nappal később minden közösségi oldalon megtaláltuk egymást, és elkezdtünk beszélgetni. Nekem még nincs túl nagy tapasztalatom a fiúkkal, de van benne valami amit nem tudok megmagyarázni. Neki már több barátnője is volt.

Már több mint 2 hónapja beszélgetünk mindennap, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz.

Ez az idő alatt kétszer beszéltük meg hogy találkozni fogunk, de mind a kettőt lemondta azzal az indokkal hogy valami közbe jött... és aztán elhívott találkozni harmadjára, de ebből még semmi sem lett a karantén miatt. Aztán egy idő után elkezdett képeket kérni tőlem, de semmi intimet csak szelfiket. És ezt őszintén nem tudom hova tenni, hogy jónak számít-e vagy se.. van hogy naponta többször is kér.

Én 2 évvel fiatalabb vagyok mint ő, de ennek ellenére nagyon jól összehangolodtunk.

Szeretne tőlem valamit, vagy csak unatkozik? Ti mit tennétek a helyemben?

2020. ápr. 19. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem lehet megmondani mi van a fejében, így azért mindig érdemes óvatosnak lenni. Nem kell semmi olyat csinálni amit nem szeretnél, hiába kéri. Tehát képet sem kell küldened, főleg hogy két találkát is lemondott. Megmondhatod pl. hogy majd láthatsz ha találkozunk.

Alapból nincs a képküldéssel gond, azt jelentené hogy szeretne látni a másik.

2020. ápr. 19. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
88%

Ha én lennék így veled is ugyan úgy lennék mint a srác: jó lenne megkettyinteni. 1 hét alatt bármikor össze tudnék veled melegedni, olyan jó a beszélőkém, persze ha van szikra. Hogy komolyabbat akar-e nem tudni. Mindenestre gondolj a közös ismerőseitekre, hoyg ciki is lehet a kért képekből, de egyébként én is szívesen fogadnék egy tetszetős csajról akár csak szelfiket is. Van egy lány akivel videóhívni szoktunk, csak szolidan, semmi olyan, de jó látni, kedvelem.

23/f

2020. ápr. 19. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!