Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe?
Nővérem 12 évvel idősebb nálam. Én 16 éves lány vagyok. Ő meg 28. Van egy baráti társaság és minden évben találkozunk velük. Két évvel ezelőtt az egyik lány akivel jóba vagyok, elhívott beszélni és azt mondta, hogy az egyik srác szerelmes belém. Olyan lány, hogy nem hazudna. Azóta is már többször volt, hogy furán viselkedett a srác, nem mer velem beszélni. És egyszer csók, halál, házasságot játszottunk és mondta a nővére, hogy ő tudna egy jót mondani, de nem lesz olyan gonosz. És utána rám nézett, majd az öccsére kacsintott. A fiú és a családja messze lakik tőlünk így évente 2-3 találkozunk.
Félek, hogy idén mi lesz. Én nem érzek így. Tudom, hogy nem biztos, hogy szerelmes belém, de akkor is. Ha véletlenül bevallaná mit mondanál a helyembe? Nem szeretném megbántani.
Köszönöm a tanácsokat!
De nem tudom, hogy tényleg szeret-e.
Ez egyenlőre elméleti kérdés.
A nővérednek mondd meg, hogy mit mondtak neked és hogy te nem szeretnél a fiútól semmit. Kényelmetlenül érzed magad a helyzet miatt és tartasz a következő találkozástól. Megfog majd nyugtatni hogy ne legyen gond és nem fogja erőltetni tovább a témát, csak ahhoz megkéne mondani neki hogy neked ez nem jó így.
A sráccal szimplán kerüld a kontaktot, ha bepróbálkozna, akkor meg megmondod hogy ne haragudjon, de nem szeretnél ismerkedni. Valószínűleg nem lesz ilyen, ha már több mint 2 éve semmit nem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!