Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Adnátok még esélyt ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, akivel minden évben kavarunk. Egyértelmű, hogy több van köztünk, mint barátság, de nemtudunk egyről a kettőre jutni, hogy vagy barátok, vagy szerelmes pár.

3 éve nagy távolság van köztünk, voltak már a "kapcsolatunkban" kisebb nagyobb hullámvölgyek, a találkozások is mindig máshogy folytak le, egyszer happy end, máskor meg harag, de valahogy mindezek ellenére mèg mindig kibékültünk/ megbocsátottunk egymásnak. Volt egy időszak mikor a harag már egy ideje tartott, nem is chateltünk, de aztán a semmiből felköszöntött a szülinapomon. Azóta újra póbálunk dumálni, idáig ment is, el is beszélgettünk, aztán most egy hete kb, ha írok nem nézi meg. Lemegy netről. 3 nap után nézi meg amit írtam, jobb esetben akkor válaszol is, ma reggelre válaszolt is, arra amit még csütörtökön írtam neki. Nem az, tök normálisan válaszol, csak olyan semlegesen. Azt az érzést kelti h nem tudja ő sem mit akar, ezért nem akar se jó lenni, se rossz. Nekem meg persze, hogy szarul esik, hogy azt az érzést kelti evvel bennem, mintha nem lennék fontos neki. De tudom hogy az vagyok, ha nem lennék, nem foglalkozna már ennyi idő után velem(idén lesz 4 éve, hogy közelebb kerültünk egymáshoz, de kiskorunk óta ismerjük egymást) nem féltékenykedne minden fiúra akivel beszélek vagy találkozok, nem érdeklődne, mi bajom, miért van rossz kedvem. Tudom h érdeklem, de nem mondja ki, valamiért. Csak most olyan fura. Nemtudom. Hagyni nem tudom, mert mikor már rá gondolok akkor is könnybe lábad a szemem, egyszerűen sokat jelent nekem. Nem tudok nem vele foglalkozni. Elszomorít h ezt csinálja, de vannak pillanatok mikor kimondja mit érez, az pedig irtó cuki.

Egyik pillanatban kellenék, másikban meg mindegy vagyok , érzést kelt.

Én pedig úgy érzem még nem zárhatjuk le ezt kettőnk között, valamiért érzem, és bízom benne, hogy kettőnknek még van dolga egymással, van még közünk egymáshoz és lesz is.

Ti mit tennétek? Nagyon tanácstalan vagyok..

(A komolytalan válaszoktól, mint: "te vagy a hülye, ha még mindig foglalkozol vele", inkább kíméljetek. Köszönöm)

18/l

2020. márc. 24. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kezdeményezed te, hogy szintet lépjetek? vagy tiszta vizet öntsetek a pohárba?
2020. márc. 24. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Én szépen elfelejteném. Ha szeretne/szeretett volna bármit is, akkor nem egy visszatérő kavarás lenne. Nem vesz komolyan, nem akar tőled semmit. De jó, hogy ott vagy, amikor nincs más. Bocsi, de ez van. Inkább járt nyitott szemmel és olyannal foglalkozz, aki meg is érdemli.
2020. márc. 24. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az ideje, hogy eldöntsétek mi is ez. Meg kell beszélnetek hogy ez csak barátság-e (de akkor nincs több kavarás) vagy estleg több, viszont akkor legyetek normálisan együtt, nem csak kavarás szinten. Szerintem már így is túl sokáig húztátok ezt.
2020. márc. 24. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Nyilván nem kellesz másnak ezért kapaszkodsz a szekérhez még ha csak húzva is a földön.
2020. márc. 24. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Minden évben kavartok... Ha ennyi idő után nem lett semmi komoly akkor mire vársz? 18 éves vagy, elszalad melletted a boldogság...
2020. márc. 24. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mint itt, mint privátban! :)
2020. márc. 30. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!