Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adnátok tippeket csajozás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tippeket csajozás terén? Csak lányok írjanak légyszi.

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akivel már nagyon jóban vagyok és egy idő után már nem csak barátként tekintettem rá.(ezzel még most is ígyvagyok)

#Csajok.csajozás.tippek.szerelem
2020. febr. 8. 18:05
 1/7 mesike0724 válasza:
100%
Ha beszélsz vele sokszor akkor igazából nincs nehéz dolgod.Fontos hogy ne csak a külsejét dícsérd.Mutasd ki hogy mindig figyelsz rá.Pl.idézz fel valamit amit egy héttel ezelőtt mondott.Érintsd meg "véletlenül"a kezét.Legyél határozott de mégse túlságosan.Remélem tudtam segíteni. 16/L
2020. febr. 8. 18:34
 2/7 mesike0724 válasza:
Ha beszélsz vele sokszor akkor igazából nincs nehéz dolgod.Fontos hogy ne csak a külsejét dícsérd.Mutasd ki hogy mindig figyelsz rá.Pl.idézz fel valamit amit egy héttel ezelőtt mondott.Érintsd meg "véletlenül"a kezét.Legyél határozott.Remélem tudtam segíteni. 16/L
2020. febr. 8. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Keresd a társaságát amikor a barátival beszélget.

Kérdezgesd a hobbijairól, arról hogy látta - e ezt meg azt a filmet, mit gondol erről a témáról...

Érdeklődj:)

2020. febr. 8. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsivel több mint egy hónapja jöttem össze az osztálytársammal, szóval tudnék segíteni de kérted, hogy csak lányok írjanak szóval megtartom magamnak a tudásom🤫

18

2020. febr. 8. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm a válaszokat
2020. febr. 8. 22:24
 6/7 anonim válasza:
"Sikerre Hangolva" (Keress rá Youtube-on a csatornára).
2020. febr. 13. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Kozeledj hozza fizikailag is, legyel bator, karold at vagy erintsd meg es muszaj atvinni kicsit flortolosbe a stilust, de ne legyel mindig ilyen ramenos, nehogy tul sok legyen neki, inkabb szep lassan kicsit huzd az agyát aztan ha jol megy akkor még ő fog utanad esedezni. Utana meg mar sima
2020. máj. 20. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!