Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
Megpróbálok nagyon rövid lenni.
Van két barátom: egy legjobb barátom Kira, és egy jó barátom Gergő.
Nekem tetszik Gergő, már egy huzamosabb ideje.
Amikor ezt elmondtam Kirának udvariasan fogadta, de látszott rajta, hogy nem örülne neki és tisztában vagyok azzal, hogy ha esetleg összejönnénk ő nagyon meg lenne sértve.
Vagyis: választanom kellett. Kirát választottam, mert végülis ő a legjobb barátom és nyílván fontosabb mint valami fellángolás a fiú legjobb barátom iránt. (ez a "fellángolás" már kb 5 hónapja tart)
Ez a "választás" hetekkel ezelőtt volt és azóta úgy beszélek Gergővel mintha tényleg semmit nem akarnék tőle.
De hetek óta nagyon rosszul érzem magam, és egyre inkább biztos vagyok abban, hogy én "szeretem"
Megértem Kirát mert csak mi ketten Gergővel vagyunk a legjobb barátai és fél, hogyha összejönnénk egyedül maradna.
Mit csináljak? Bántsam meg a legjobb barátomat azzal, hogy előrébb helyezem az én érdekeimet mint a barátságunk, és tegyem kockára a jó barátságomat Gergővel azzal, hogy elmondom neki miképp érzek, vagy csöndben szenvedjek ami csak nekem szar, de megmarad mindkét barátom?
Oh Okay, sorry guys, hogy nem sikerült rövidre.
17/L
Ha tényleg a barátod Kira, akkor nem szabad, hogy zavarja, ha boldog vagy.
Ilyen helyzet egyébként akkor szokott előfordulni, ha Kira is szerelmes Gergőbe, és azért nem akarja, hogy te járj vele, mert Ő akar. De ha Gergő téged választ, akkor meg Kira féltékeny lesz.. ettől függetlenül a boldogságot nem szabad, hogy egy barátodon múljon! Ha igazi barátok vagytok, akkor túl fog lépni rajta!
megint 3-as vagyok.
én a helyedben komolyan megbeszélném a dolgot Kirával, úgy, hogy derüljön ki, hogy miért is ellenzi a dolgot. Lehet azért amit én írtam, lehet azért amit a 2-es. Ha Kirának is tetszik Gergő, és Gergőnek bevallod az érzéseidet, és téged választ, akkor számíthatsz az elhidegülésre Kira részéről. Ha meg csak simán attól fél, hogy hanyagolni fogjátok... nos, ez csak rajtatok múlik. Ha meg egy teljesen más ürügy van a képben, azt is meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!