Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a szexre?

Ha a lány csakugyan benne volna a dologban, akkor beszéljék meg józanul. Pont.
A gondolattal való eljátszadozás meg más kérdés.

Mi hol van leírva? Hogy józanul beszéljék meg?
Ez lenne a normális meg a logikus.
Meg ez következik abból is amit a 61-ben írtam.

Az a logikus, ami következik az előtte elhangzottakból.
Levezettem neked a 61ben hogy miért bulin akar "túlesni".
Utána ebből következik, hogy miért nem ott, és nem úgy kellene, mármint ha tisztességesek lennének a szándékai.
Te meg most meg mit jössz a Bibliával? Csak nem azt akarod mondani, hogy az is ókori, TEHÁT most a témába vág mint erkölcseid alapja? :D :D :D

Huh srácok ott aztán jó nagy vita robbant ki.
A kérdésre a válasz: Egyrészt ne ittasan csináljátok. Másrészt előtte beszélgessenek erről. Hogyan védekeztek, miket próbálták ki.
Az a hozzáállás, hogy hogyan vegyem rá, az nem jó. Egy hónap tényleg nem sok, de ha te úgy érzed, hogy készen állsz, akkor beszélj vele. Ha nemet mond fogadd el, és inkább nézetek meg együtt egy izgalmas filmet.
Szerintem simán az a probléma, hogy a kérdező elég lazán fogalmazott+ persze nem teljesen jól áll a dologhoz. Szerintem a kinyalást pedig szimplán iróniából írta.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!