Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem rá a szexre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a szexre?

Figyelt kérdés
Hali! Van egy csaj, akivel már 1 hónapja komolyabban rá vagyok kattanva. Voltunk itt-ott randizni is, sokat találkoztunk. Smároltam már vele nem egyszer is. Holnap után házibuli lesz nálam és a végén nálunk alszik. Gondolkodtam már rajta, hogyan essek túl rajta, hogyan kezdődjön, stb., de nem jutottam semmire. Tippek, hogyan vegyem rá? Nyaljam ki? 17/F

2020. júl. 30. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
90%

<< melyiket tartom én izgalmasabbnak. Kinek mi... >>

Igen, én például azt tartom izgalmasabbnak, hogy a nyílt utcán éles lőszerrel random mozgó célpontokra lövöldözök. Engedtessék meg nekem. Ennyi legyen elég hozzá, hogy igazam legyen...

2020. júl. 30. 22:42
 42/75 dandee.vig ***** válasza:
0%
42es olvasd el a szabadság fogalmát és határait, sajnos a tied már egyáltalán nemfér ebbe bele, neked is jó utánaolvasást
2020. júl. 30. 22:44
 43/75 dandee.vig ***** válasza:
0%
41 es, számos partnerrel megtörtént és egyik sem mondta hogy milyen rossz volt nyilván ez attól is függ milyen a partner, mi fér még bele, most az hogy ledobod az ágyra és ráveted magad az azért annyira nemdurva :)
2020. júl. 30. 22:46
 44/75 anonim ***** válasza:
88%
dandee vig ismétlem, nem azzal van a bajom, hogy meg akarja fektetni, mert van csaj/lány akinek belefér és 18 éves korára több csávóval volt mint amennyi kapcsolatom. Ott van a gond, hogy a kérdező stílusából látszik, hogy nem tiszteli a csajt és csak arra kell neki. Amennyiben ez a csajnak totál okés, előre megbeszélték, rendben van.
2020. júl. 30. 22:51
 45/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csaj bármiben benne van, amit a kérdező akar, akkor csinálják. De erről egy szó se esett a kérdésben, ezért gondolta mindenki, hogy a csaj nem akarja.
2020. júl. 30. 22:54
 46/75 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig úgy gondolom, hogy nem akarja. :D
2020. júl. 30. 22:56
 47/75 anonim ***** válasza:
87%
#46 alapvetően azt érezni a stílusból, hogy a srác erőlteti, a csaj pedig nem akarja. Persze lehet rosszul/hiányosan fogalmazott, és a csaj azért alszik ott mert benne van, és arra irányult a kérdés, hogy hogyan kezdjen neki a szexnek.
2020. júl. 30. 22:57
 48/75 dandee.vig ***** válasza:
0%
Erre énmeg írtam hogy lehet csak nem mer a csaj kezdeményezni ezért próbáljon kezdeményezni, erre összekoaliciozott mindenki
2020. júl. 30. 22:57
 49/75 dandee.vig ***** válasza:
34%
Hát remélem minimum kis petting lesz hamár ottalszik a csaj, ÖNSZÁNTÁBÓL
2020. júl. 30. 22:59
 50/75 anonim ***** válasza:
100%
"Összekoalíciózott" :D
2020. júl. 30. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!