Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a szexre?
Figyelt kérdés
Hali! Van egy csaj, akivel már 1 hónapja komolyabban rá vagyok kattanva. Voltunk itt-ott randizni is, sokat találkoztunk. Smároltam már vele nem egyszer is. Holnap után házibuli lesz nálam és a végén nálunk alszik. Gondolkodtam már rajta, hogyan essek túl rajta, hogyan kezdődjön, stb., de nem jutottam semmire. Tippek, hogyan vegyem rá? Nyaljam ki? 17/F2020. júl. 30. 21:30
11/75 anonim 

válasza:

Utolsó, te is jól leírtad magad, hogy az IQ-d mennyire nem haladja meg a korodat
12/75 dandee.vig 

válasza:

Namost jól megaszondtad nekem , attolmég hogy más értékrendet képviselünk nembiztos hogy alacsony az IQ-m
13/75 anonim 

válasza:

Ha tényleg ilyen a mentalitásod, akkor minden nőt sajnálok, aki a közeledbe kerül
Ez vonatkozik a kérdezőre is, meg bárkire, aki így gondolkozik.
14/75 anonim 

válasza:

#11 Nem konzervatív boomerek, csak nem primitívek. Annyira tisztelej már a csajt, hogyha a csaj nem szeretné akkor ezt tartsa tiszteletben. Ne túlesni akarjon valaki a szexen hanem örömet szertezni a másiknak. Nekem mindig is a másik fél öröme volt a fontosabb nem a sajátomé, és úgy érzem ez fordítva is így van. A kommentből annyi érződik, hogy gerincre akarja csak vágni a csajt, mert attól lesz menő. Az, hogy a csaj lelkileg felkészült vagy nem az nem fontos. Essünk túl rajta aztán kész.
15/75 dandee.vig 

válasza:

A görögök és rómaiak tökjól elvoltak ezzel a mentalitással
16/75 dandee.vig 

válasza:

Amugy nem megerőszakolásra gondoltam nyugi :)
17/75 anonim 

válasza:

16.: A görögök és rómaiak rabszolgákat is tartottak, véééégülis....
18/75 anonim 

válasza:

A görögök és rómaiak nem csak az ellenkező nemmel létesítettek szexuális kapcsolatot. Tehát hajrá, ha ekkora a szád akkor feküdj le egy palival is. :D
19/75 anonim 

válasza:

És akkor menjünk is vissza az őskorba vagy mi? Látom, távolról sem ismered az egyenlőséget
20/75 dandee.vig 

válasza:

19es, kimondta hogy nem csinálom?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!