Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha??(többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki mostanába sokat néz én szerintem csak játszadozik velem és elakarja hitetni hogy tetszek neki. Viszont volt egy olyan eset hogy nyitva volt a fiú öltöző ajtaja es ott van egy wc is es hat az a fiú ott pislit állva közben én meg a barátnőm a fiú öltöző szembeni széken ültünk es azt vettem észre hogy csak bámul miközbe lehúzott nadrágal ott hugyál szerintetek őt nem zavarja az ha mas latja hogy ő pisil vagy enyire elbambult volna rajtam? Tényleg konkréten szemeztünk miközbe wczet vagy ez csak nekem fura? (en nem neztem csak a szemébe) en nekem nm tetszik de szerintetek ez mivolt?ma 17:11
1/1 anonim 

válasza:

"en nekem nm tetszik" - De azért kérdezel róla... Ha tényleg nem tetszik, egyszerűen ne foglalkozz vele. Főleg azért nem érdemes ezen agyalni, mert egyedül ő tudna válaszolni erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!