Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme? Lent kifejtem

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme? Lent kifejtem

Figyelt kérdés

Előre is mindenkit tájékoztatok hogy nem kérek bántó kommenteket. Köszi ^_^

Szóval. Van egy fiú osztálytársam

aki nagyon tetszik. Viszont, én év végén elmegyek ebből az osztályból és valószínűleg el is költözök.

Tavaly eléggé jóban voltunk de ő többet szeretett volna, mint barátság.

Én azt mondtam hogy ne legyen semmi se, mert féltem hogy a legjobb barátnőmmel össze kell ezért vesszek, ugyanis ő nagyon nagyon utálja ezt a srácot. Amugy már akkor sem volt közömbös számomra 😘

Ezután egy ideig nem beszéltünk nagyon, most viszont megint jóba lettünk. ^_^ Mivel ő ilyen beszélgetős típus, gondoltam megbeszélem vele, de félek attól, hogy mit mondana arra hogy most szívesen összejönnék vele , pedig

pár hónapja azt mondtam rá hogy nem .

A kérdés lényegében az lenne, hogy ha még mindig összejönne velem akkor lenne-e értelme kihivnom a közfelháborodast azzal hogy összejövünk, vagy jobb hagyni az egészet???

Köszi előre is a segítséget! ^-^

dec. 6. 20:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

A "közfelháborodásra" tennék,

DE így, hogy költöztök, tényleg nincs értelme. Csak jobban fájna.

dec. 6. 20:42
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
hagyd az egeszet
dec. 6. 21:22
 3/20 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy úgy érzem ha hagyom akkor az olyan mint ha még se próbáltam volna, és azt lehet hogy bánnám elég sokáig
dec. 6. 23:37
 4/20 A kérdező kommentje:
🥲😢😢😢
dec. 6. 23:37
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire lesztek messze?
dec. 7. 00:06
 6/20 Bögyös Dávid válasza:
77%

Milyen közfelháborodás?

Érdemes! Érdemes, mert, ha nem teszed meg, örökre tán bánni fogod, hogy nem tettél semmit! Ha nem is jönnétek össze, az még mindig jobb, mint tétlennek lenni, és teljesen elszalasztani ezt a lehetőséget! Ha úgy érzed, beszédes típus ráadásul, és meg tudnád vele beszélni, mond el, mi változott, van értelme megpróbálni!

Mások véleményével pedig ne foglalkozz! Ha téged boldoggá tenne ez a srác, akkor igen is van értelme!

Tényleg. Annál, hogy semmit nem csinálsz, minden jobb. Tegyél azért, amit szeretnél, szeretnéd azt a srácot? Hát, akkor szerezd meg!

dec. 7. 00:09
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
Egy lehetőséget sem szabad ki hagyni. Ezt a saját káromon tanultam meg.
dec. 7. 00:16
 8/20 A kérdező kommentje:
3 óra vonatút 😢
dec. 7. 00:20
 9/20 A kérdező kommentje:
Oh azt kifelejtettem akkor, hogy az osztály nagyobbik része nem nagyon kedveli, mert kicsit van hogy "sok" ♡
dec. 7. 00:22
 10/20 anonim ***** válasza:
8: oda-vissza, vagy csak oda?
dec. 7. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!