Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme? Lent kifejtem
Előre is mindenkit tájékoztatok hogy nem kérek bántó kommenteket. Köszi ^_^
Szóval. Van egy fiú osztálytársam
aki nagyon tetszik. Viszont, én év végén elmegyek ebből az osztályból és valószínűleg el is költözök.
Tavaly eléggé jóban voltunk de ő többet szeretett volna, mint barátság.
Én azt mondtam hogy ne legyen semmi se, mert féltem hogy a legjobb barátnőmmel össze kell ezért vesszek, ugyanis ő nagyon nagyon utálja ezt a srácot. Amugy már akkor sem volt közömbös számomra 😘
Ezután egy ideig nem beszéltünk nagyon, most viszont megint jóba lettünk. ^_^ Mivel ő ilyen beszélgetős típus, gondoltam megbeszélem vele, de félek attól, hogy mit mondana arra hogy most szívesen összejönnék vele , pedig
pár hónapja azt mondtam rá hogy nem .
A kérdés lényegében az lenne, hogy ha még mindig összejönne velem akkor lenne-e értelme kihivnom a közfelháborodast azzal hogy összejövünk, vagy jobb hagyni az egészet???
Köszi előre is a segítséget! ^-^

"féltem hogy a legjobb barátnőmmel össze kell ezért vesszek, ugyanis ő nagyon nagyon utálja ezt a srácot."
Szerintem azért utálja, mert a neked bejön a gyerek, meg te is a gyereknek. Sima féltékenység.
Ha ezen múlik a barátnői viszonyotok, akkor eddig sem volt a barátnőd, csak megjátszotta.

Konkrétan az ország másik felébe költözöl? Hány évesek vagytok? Talán akkor van esélye az egésznek, ha jövőre esetleg végeztek is és ugyanoda mentek egyetemre, de legalábbis egy városba. Egyébként meg felesleges erőltetni.
Viszont nagyon meg kellene tanulnod a saját életed élni és nem minden gyökérnek megfelelni.

A szerelmekkel általában az a baj, hogy az emberek sokszor nem egyszerre szeretik egymást.
Mint nálatok, belédzúgott a fiú, de te belé akkor még nem, visszautasítottad.
Haladt előre az idő, beszélgettetek és te lassan megszeretted.
A kérdés az, hogy ő szeret-e még, vagy már csak barátként tekint rád.
Ezért óvatosan kéne haladnod, ezt kipuhatolnod, jeleket kéne küldened felé, szemezni vele, óvatosan megérinteni néha, megsimogatni a kezét, ha ad egy ceruzát, vagy könyvet, úgy elvenni, hogy közben a szemébe nézni, mosolyogni és úgy megköszönni.
Tehát használni és olvasni kéne a testbeszédet, az övét olvasni.
Mindenképp próbáld megélni a szerelmet, akkor is, ha fájni fog...
Amit szivedbe rejtesz,
szemednek tárd ki azt;
amit szemeddel sejtesz,
sziveddel várd ki azt.
A szerelembe - mondják -
belehal, aki él.
De úgy kell a boldogság,
mint egy falat kenyér.
...
Amit szemeddel sejtesz,
kezeddel fogd meg azt.
Akit szivedbe rejtesz,
öld, vagy csókold meg azt!
(József Attila)

"Nagyon köszi mindenkinek a segítséget, utolsó válaszoló, nagyon tetszik a versreszlet imádom József Attilát 😊"
Szívesen! Sok szerencsét nektek!
Én is szeretek éppen, csak egy korombeli asszonyt. 😁
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!