Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok elengedni valakit, akit nagyon szeretek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy fiatal vagyok és hosszú még az idő arra hogy legyen más de van egy ember akit úgy érzem tényleg nagyon szeretek és szinte biztosvagyok benne hogy ő nem. Arra viszont képtelen vagyok hogy ne írjak neki, békén hagyjam és ne tudjam hogy jól van. De mégis biztosan ez a helyes ha elengedem, csak nem tudom hogy tegyem hogy közben azt is tudjam jól van. Nyilván az is ott van, hogy nem szeretném elengedni de szerintem muszáj.
18/L
ma 17:50
1/4 anonim 

válasza:

Ilyenkor szokták azt javasolni, hogy tiltsd le. Nem bosszúból, csak ha írni akarnál neki, akkor ott lesz egy akadály, ami figyelmeztet, hogy miért is tiltottad le. Egyébként pedig szervezz programokat, legyél barátokkal, foglald le magad minél jobban.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 nincsenek olyan barátaim akikkel tudok "lenni" vagy hogy mondjam, és próbáltam a letiltást is, de ott volt az, hogy megígértem hogy rám szamithat és mivan hogyha ír nekem valami tényleg fontos dologgal
ma 18:04
3/4 anonim 

válasza:

#2 Akkor majd felhív telefonon, ha tényleg nagyon fontos. Ha nincsenek olyan barátaid (ami amúgy kritikus dolog), akkor próbáld magadat lefoglalni. Ne a kifogásokat keresd, hogy miért ne csináld ezt meg azt, hanem tegyél a cél eléréséért.
4/4 anonim 

válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, tudom hogy nem jövök be a srácnak de mégis nehéz elengedni.
#1 jól írta, nekem segített a legtöbbször az hogy a barátaimmal vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!