Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni azt akit szeretek?
Van egy pasi de már házas és bevallani nem merem neki hogy szeretem ( igaz messze laknak mivel elköltöztek de tartom vele a kapcsolatot) voltam is nálunk
Miért fáj ennyire?
Nem mi döntjük el kibe szeretünk bele..
Házas..így nem hiszem hogy sok esélyed van:/
Azért fáj mert tartod vele a kapcsolatot, keress magadhoz valakit aki segít elfelejteni Őt
Gondolj bele, mi lenne ha a neje helyében lennél.... na, nem úgy :D
De őszintén, szerintem Te is tisztában vagy vele, hogy nem helyes egy házas ember után ácsingózni.
Ha semmi sem volt köztetek valójában akkor ez csak plátói, és ezért nem tudod elengedni. Ilyenek vagyunk, mindig foglalkoztató a "mi lett volna ha....".
Én a helyedben igyekeznék másokat megismerni, és egy igazi, tartósabb kapcsolatot kialakítani esetleg valakivel akivel működhet és akarod is, hogy működjön :) (persze nem pótlékot kell keresni, ne hülyíts másokat csak ha már tényleg kedveled lépj tovább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!