Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, de nem tudom elengedni. Miert?
Figyelt kérdés
Kb egy honapja beszelunk, persze elotte is ismertuk egymast. 2het utan nehezsegek aran osszejottunk. Persze ido elott mar jelezte, hogy szeretne ha megtortenne. Mivel nekem ez az elso volt nehezen, de belementem. Viszont nem kotodom hozza jobban, sot nehany tette miatt kezdek teljesen semlegesse valni. O azt mondta belemszeretett, de ezelott egy 3 eves kapcsolata volt, ami utan nehez elhinni hohy ilyen gyorsan tullepett volna. Sokszor megtettem az elso lepeseket de soha nem birtm ki sokaig nelkule. O is ugyanigy. Mi a velemenyetek?2018. febr. 9. 16:41
1/1 anonim válasza:
Az, hogy vágysz a szeretetre és nem akarsz egyedül lenni. Ha bejönne egy másik a képbe, valsz. igen hamar elfelejtenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!