Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elengedni a szerelmem? Hogy legyek túl rajta?
Nagyon bonyolult és hosszú a történetem,és igazán kilátástalan.
A szituáció az hogy 11 évig boldog házasságban éltem,aztán a férjemnek belépett egy nô az életébe,próbáltuk megmenteni a házasságunkat,sikertelenül.Hosszú huza-vona közepette megismerkedtem egy férfival ami pontot tett az i-re,a volt férjemmel elváltunk.A jelenlegi kapcsolatom eléggé rögös tavaly óta még mindig távkapcsolat,személyes talàlkozók során minden szuper,azon a bizonyos hétköznapokon sok vita van.A párom eszméletlen féltékeny a volt férjemre azt nem tagadom hogy jóban vagyunk,nem tudok rá köpködni két gyermekem apja.
A történethez az is hozzátartozik hogy sosem aláztak meg így mint a párom nőként,nem testileg,lelkileg.Mindennek elhord,lelkianalfabétától kezdve a rohadt patkányig és még mindig hagyom,szeretem.Egyszerűen úgy érzem hogy végem nélküle,hogy nincs tovább,pedig ma is kidobott.Ez szinte mindennapos,kidob-visszavesz.
Ha lehet olyanok válaszoljanak akik nem abban lelik örömüket hogy a földbe tiporjanak!
És te ilyenbe vagy még szerelmes? Miért kéne neked a rossz, miért? Hogy szenvedj, hogy kínlódj?
Ezért nem kell!
Te csupán félsz egyedül maradni.
Lehet sokmindent mondani,magyarázkodni,igen lelkisérült vagyok,és lehet hogy an igazság abban amit irtatok,kapcsolatfüggő.
Megpróbáltam végre egyszer a sarkamra állni,és elmondtam neki még tegnap hogy köszönöm ez igy elég volt,de most megint össze vagyok törve,úgy érzem nincs tovább nélküle.Talán holnap jobb lesz..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!