Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakított velem a barátnőm,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátnőm, mit tegyek? Aztmondta, hogy nemtudja, hogy szerte vagy nem. Én nagyon szeretem és nemtudom elengedni és nemis akarom. Azthittem tovább fog tartani ez a kapcsolat mint 1 hónap.

Figyelt kérdés

2015. szept. 13. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még és ezzel a "és nemis akarom" hozzáállással nem tudom, hogy mit vársz másoktól...Elég undorító tud lenni, amikor valaki nem ad elég teret a másik félnek és "megfolytja" a viselkedésével, a kérdésedből márpedig ilyen személyiségre asszociálok.
2015. szept. 13. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom,csak az a baj,hogy még volt egy lány(nemvoltunk együtt)s vele is ilyensmi volt és ez már a második alkalom és ez engem tönkretesz...
2015. szept. 13. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt tudom tanácsolni, hogy ne kudarcként fogjad fel ezt az egészet :) Hanem ahelyett, hogy letörne téged, inkább tanuljál a hibákból, ha meg nem tudod, hogy mit ronthattál el, akkor ismerkedjél meg egy másik lánnyal és csináld kicsit másképp a dolgokat, aztán majd belejössz :D
2015. szept. 13. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
van egy ismerősöm, aki egy lánnyal mindig összejött, majd szétvált, és a srác nem adta fel, mindenkit ellökött magától, mert vár a lányra, aki már többször is kidobta. Emiatt a hozzáállás miatt :/. Én elhiszem hogy szereted a lányt, de ha valami nem megy, akkor azt nem kell erőltetni. Egy kapcsolat csak akkor működik, ha mind a két fél erős érzelmekkel vonzódik a másikhoz, ha ez csak egyoldali, akkor az nem fog menni. nem azt akarom mondani, hogy váltogasd a csajokat hetente/havonta, de ha ilyen van, akkor azt fogadd el, nem szabad erőltetni. Amúgy, fogd fel tanulságként. Ha legközelebb lesz egy barátnőd, akkor ne fojtsd meg a szereteteddel, és ne kapaszkodj bele 10 körömmel, ha ő már nem akarja. (Egészen más, ha valaki csak szünetet mond, mint végső szakítást, mert ha az előbbi, akkor A.: azt várja, hogy harcolj érte, B.: a lány finoman próbálja közölni a szakítást).
2015. szept. 13. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak annyit,hogy az elején énse tudtam mit rontottam el majd a végén leírta ,hogy nem kerestem,van egy kis távolság köztünk dehát nekemis van testvérem meg szüleim stb. próbáltam vele mindig beszélgetni meg felhivni meg ilyenek de... egyébként meg a barátai és a szülei kedveltek engem ...és mondtam neki ,hogy megoldjuk ezt a dolgot ,hogy a távolság miatt ritkán találkoztunk... a 2.Válaszolónak annyit ,hogy az elején még csak szünetet kért majd kb 1-2 órával leirta ,hogy szakítani szeretne mert neki ez igy nem megy :/ de azért köszönöm a válaszokat :)
2015. szept. 13. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:
És még annyit akartam ,hogy Signaculum az első válaszodra annyit ,hogy nem arra gondoltam ,hogy ''nem szeretném elengedni'' s azt vártam volna el ,hogy ne csak 1 hónapig tartson ez az egész hanem hosszú ideig...dehát... meg ezekután nemtudok és nemis fogok tudni párkapcsolatra gondolni...
2015. szept. 13. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!