Terhesség 3-4 hónap után miért lesz az apuka mindenért rossz és minden rosszért felelős?
Ez nem a terhesség miatt van. Azaz a barátnődnél pont az váltotta ki, de normális nő nem dilizik be a terhesség alatt.
Szerintem beszéld rá, hogy menjen pszichológushoz, mert mentális problémái vannak.
Én ugyanúgy dolgoztam terhesség alatt, semmi nem változott, nem ugráltattam a férjem, hisz "csak" terhes voltam, nem mozgássérült...
Szülés után kicsit nehezebb volt a helyzet, mire összeszoktunk családként, de soha nem fordult meg a fejemben, hogy bántalmazzam a férjem (vagy a gyerekem).
Anya vagy nem, én nem élnék olyan emberrel, aki gyilkosságal fenyeget. Divat azt mondani, hogy bántalmazni csak férfi tud nőt, de szerintem ez már egyértelműen bántalmazó kapcsolat, érzelmileg biztosan, fizikilag meg ki tudja mikor válik azzá.
Azt mondom neked, amit egy nőnek is mondanék, ha a férje leszúrással fenyegetné; nem éri meg kivárni, amyg tényleg megteszi. Kit érdekel, hogy szült. Attól még vonatkoznak rá a kulturált viselkedés szabályai, ahogy a törvények is. Vagy ő azt hiszi, hogy mindent megtehet, mert varázslatos Éééédesanya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!