Válaszolnátok pár kérdésre, ahol apuka van otthon a gyerekkel. Gyeden/gyesen?
Mi miatt döntöttetek így?
A.gyerek mennyi idős korától van apuka otthon?
Bevált ez a felállás? Nem bántátok meg?
Mi volt a.legnehezebb a szerepcserében?
Újra kezdetének is így döntenétek?
Környezet mit szólt hozzá?
Anyukák és apukák válaszát is szívesen fogadom. Köszönöm előre is a válaszokat!
Szomszédom. Azért, mert apuka lusta volt dolgozni...
A faluban rajtuk kívül senki nem élt a lehetőséggel ígyhát elég furcsa volt. A gyereket épphogy ellátta, néha sétált vele a ház előtt.
Sziasztok!
Az egyik kollégám maradt otthon 3 évre a kisfiával. Anyuka katonatiszt, így nem nagyon volt más választásuk. Szerintem nem bánta meg a srác. Nagyon jó a kapcsolata a gyerekével.
Nem volt penz az apuka bevetelebol.
2 eves kortol
En nem akartam, de nem volt mas valasztas. bevalhatott volna, de apuka a noi szerepnek pomt a haztartasos reszet nem vallalta fol. Igy egyben ez is volt a legnehezebb is. Azaz apuka funkcio mellett (penzkereses es kozben keves ido otthon) meg a haztartasi munka jelentos resze is megmaradt es persze a gyerekkel is szerettem volna foglalkozni...Kornyezet ajnarozta az apukat.
Nem ihy csinalnam. Hanem a feladatokat, gyerek napirendjet, otthoni teendoket kategorikusan lleosztanam es beosztanam. Apukanak is biztositva valami kis szabadidot magara, de alapvetoen nem mennek bele kettos szerepu helytallasba. Azaz aki otthon van az fozzon, mosson, vasaljon vagy legalabbis bizonyos napokon ezt tegye meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!