Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egy hónap kapcsolat után még mindig nem tudja mit gondoljon a partneréről és a kapcsolatukról, érdemes folytatni?
Felnőttek, elváltak vagyunk. Megismertem egy hölgyet. Vibrált köztünk a levegő. Konzervatív volt, nem akart szexet még, elfogadtam, de a kémia amúgy nagyon működött. Jól éreztük egymás társaságába magunkat.
Úgy tűnt, hogy ebből komoly párkapcsolat lesz. Ő még kérdezte is az eleján, hogy komolyan gondolom-e, mert csak akkor folytassuk.
Én mindent úgy is tettem, és ő is küldte a jeleket, hogy szépen "fejlődik" közöttünk a kapcsolat.
Aztán "együttjárásunk" egy hónapja megvolt, amikor kérdezte, hogy mi a véleményem róla. De mikor visszakérdeztem, olyan nyafi és bizonytalan hangsúlyban elnyomott egy "nnnnemmmtudom"-ot, hogy csak lestem.
Bizonytalan magában, bizonytalan bennem, nem tudja mit akar stb.
Én kukáztam, de érdekelne ki mit tett volna? Volna-e értelme folytatni.
(kínlódni nem akarok senkivel)
Szerintem jól tetted, voltam én is hasonló szituban, csak mi tovább húztuk a dolgot, akkor se lett jobb. Így legalább nem fecséreltek egymásra sok időt feleslegesen.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!