Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdeni ezért a kapcsolatért?
Én Szarvason vagyok kollégista, ő romániai.
Két hónapja ismerjük egymást, egy koncerten találkoztunk, azóta folyamatosan beszéltünk facebook-on, ez idő alatt nagyon megkedveltem, és ő is engem. A csabai sörfesztivál alatt találkoztunk (jún.11-14.), és nálam aludt a koliba. Csak 4 nap volt, de teljesen belé estem. Megbeszéltük, h járunk, és egy hétig minden nagyon jó volt..majd hirtelen összejött minden..megmondtam neki, h szeretem, közben családi problémái is adódtak (nem szeretném kiteregetni), és két napig nem írt, amit alig bírtam elviselni. Később ha írt, akkor is alig..aztán megbeszéltük, úgy tűnt minden oké, erre most úgy érzem, kezdődik elölről..egy szavas válaszokat ír, ha munka közben van szünete, nem ír, pedig korábban folyton beszéltünk. Tegnap du. 3 óta most megint nem ír, azt mondta nincs kedve semmihez, és egyedül akar lenni.. Velem van a baj? Túlreagálom? Én szeretném megérteni a problémáit és elfogadni, de ilyen távolságból nehezen megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!