Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez mennyi ideig,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyi ideig, milyen mértékben normális? Többi lent!

Figyelt kérdés

17 éves, lány vagyok. Van egy 18 éves barátom, akivel elég nehézkesen jöttünk össze, mert csinált egy nagy hülyeséget, ami miatt megharagudtam rá, de az érzéseim persze nem múltak el, szóval összejöttünk. Nem vagyok túl jártas ebben a barát-témában, mert nem az a fajta vagyok, akinek már 12 évesen komoly szerelmi problémái voltak, mindössze 15 éves koromban volt egy "kapcsolatom" de azt nem is nagyon lehet annak nevezni, mert 1 hónapig tartott az egész és igazából semmi nem volt.

Na, szóval. Szerintem jól megvagyunk a mostani barátommal, 4 hónapja vagyunk együtt, de olyan furcsa nekem. Mármint, nem furcsa, hanem... hanem. Nem is tudom, hogy ez furcsa-e, nagyon kedves, meg aranyos, meg minden tényleg, csak... Úgy kezel, mint valami porcelánbabát, aki bármelyik pillanatban összetörhet és örökre eltűnhet.

Amikor például elmegyek a barátnőmmel egy buliba, ahová ő éppen nem jön, akkor előtte úgy viselkedik velem, mintha a holdra mennék, és nem lenne 100%, hogy túlélem. Hatszor megölel buli előtt, mielőtt hazamegy tőlünk, elmondja, hogy kerüljem el azt a bizonyos gyereket. Most akkor nem bízik bennem? Vagy abban a gyerekben nem bízik? (Van egy fiú, aki az osztálytársa, és elvileg szerelmes belém, csak én nem veszem észre. Pff.) Szóval ilyen dolgai vannak, és annyira idegesítő, hogy ennyire óvatos meg gyengéd! Tényleg, úgy érzem, hogy ő is komolyan gondolja, de nem értem, miért csinálja ezt.

Talán azért, mert fél, hogy bármikor elveszíthet a kezdeti harag miatt? De azt már megbeszéltük! Vagy azért, mert a kapcsolatunk elején vagyunk és nem teljesen biztos benne, hogy tényleg kölcsönösek az érzéseim? De a 4 hónap az már nem is számít kapcsolat elejének, vagy igen? Reménytelen eset vagyok. SEGÍTSETEK!

2015. jún. 18. 19:22
 1/7 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon szeret es nem akar elvesziteni.de ha teged ennyire zavar hogy mindentol meg akar vedeni akkor mondd meg neki hogy egy kicsit fogja vissza magat :D
2015. jún. 18. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. Most este elmentünk sétálni, a jobb kezével fogta a bal kezemet. Kapott egy sms-t, de mivel jobb kezes, ezért ott bénázott a bal kezével, hogy válaszoljon, az istenért sem akart elengedni. Ez már inkább beteges, mint aranyos. Vagy csak én nem bírom ezt? Jesszus.
2015. jún. 18. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk, hogyha meg kevésbé lenne ilyen és azt mondaná, hogy azt csinálsz amit akarsz a buliban akkor meg az lenne a baj nem? Örülj, hogy végre valaki szeret és félt mert te vagy a legfontosabb neki...
2015. jún. 18. 23:20
 4/7 anonim válasza:
Szerintem vele kellene megbeszélned ezt. Nem ilyen szinten, de velem is nagyon törődött a barátom, mivel én sem szeretem ezt a tapadást, megbeszéltem vele. És azóta teljesen normálisan viselkedik, persze néha rájön ez a "túlféltés" de nem is baj, mert legalább tudom, hogy ugyanúgy szeret, mint egy éve. A lényeg h beszéld meg vele. Ha szeret, képes lesz visszavenni kicsit magából. Nem ismerek, sem az osztálytársát, ezért nem tudom, melyikőtökben nem bízik, de sztem inkább a srácban nem. Ha szereted a barátodat, akkor szerintem ne kerülj félreérthető vagy flörtölős szituba a sráccal. És ha hülyéskedsz vagy kekeckedsz is vele, tarts meg azt a bizonyos távolságot, legalábbis lelkileg. Akkor szerintem minden okés lesz és ő is lenyugszik. :)
2015. jún. 20. 11:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Szó sincs flörtölésről a másik sráccal. Életemben körülbelül 2 szót váltottam vele.
2015. jún. 22. 11:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem a barátommal... Azt mondta, észre sem vette magát, sajnálja, ha megijesztett, kicsit megpróbálja kontrollálni ezeket a dolgait. Ennél aranyosabbat még életemben nem láttam, ahogy magyarázkodott. :D De azt hiszem, most minden rendben. Köszi a tanácsokat!
2015. jún. 22. 11:33
 7/7 anonim válasza:
Örülök, hogy minden okés :) nincs mit
2015. júl. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!