Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pernerem és én közöttem 15-év korkülömbség van nagyon jó vele és szeretem öt ö csak egy kalandnak fögta föl a kapcsolatunkat és abba akarja hagyni nem akarom öt elengedni szeretem mit csináljak?
Mit csinaljal?
Engedd el
Mi mast tehetnel? Ha nem akar veled lenni ugyse lesz minel elobb elengeded annal hanarabb adsz magadnak is eselyt a boldogsagra
Bedőltél a 40es Manager figurának?
Jó lecke volt, majd felnősz és megtanulod, hogyan kell az embereket kiismerni
Amúgy mrnnyi idősek vagytok kérdező? Hogy jöttetek össze, meddig voltatok együtt,vagy még együtt vagytok? Valós problémák is voltak a korkülönbség miatt, vagy csak a párodat zavarja?Honnan tudod, hogy csak kalandnak fogta fel? Ilyennek ismerted meg? Gyakran vannak kalandjai? Nem láttad rajta hogy más baja is lehet?Több infó kellene.
Az is lehet, hogy ő is szeret, csak fél,hogy te fogod elhagyni,ezért akar elébe menni a dolgolnak.Vagy így akarja tesztelni, hogy tényleg szereted-e.Vagy hallott valami pletykát.Vagy mások megbántották a nagy korkülömbség miatt.Sok mimden lehet, több infó kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!