Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi pároknál mennyi szokott lenni a korkülömbség? Pl egy 18éves csajnak hány évessel gáz már összejönni? Vagy szexelni
Édesjóistenem...
Jöjj össze azzal, akit szeretsz.
14 éves kortól meg törvényesen már szexelhetsz, de kortól függetlenül azt mondom: azzal szexelj, akiben megbízol annyira, és érdemesnek találod rá a kapcsolatotokat, hogy már szexeljetek.
de én csak kivancsi vagyok
ez ugyanolyan mint a heteroknal?
A heteróknál is van aki parázik a kor miatt, mert ezt diktálja a társadalom, vagy vannak a szabadabb lelküek, akik képesek felfogni, hogy nem a kor az ami számít, hanem ennél sokkal bensőségesebb dolgok.
Te melyik közzé tartozol?! (felfogási szinten...)
engem abszolút nem érdekel a kor,igazából lehet abból indultam ki,hogy nincsenek olyan lány barátaim akik sokkal idősebbek vagy fiatalabbak nálam,viszont fiúk vannak sokan
de köszönöm a válaszokat értem abszolút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!