Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb de csajosabb lányként van esélyem csajosabb lányokkal összejönni vagy inkább a fiúsabbaknak fogok tetszeni? 25/L
persze. statisztikailag mondjuk kimutatták, hogy sok leszbikus ducibb mint a heteró csajok, szóval nem vagy ezzel egyedül.
A butch/femme felállás meg az ötvenes években volt annyira merev, hogy ezen kívül semmit nem lehetett, már ez átment inkább stílusirányzatba, és sehol nincs az megírva, hogy egy fiús egy lányos.
Jó, akkor tuljadonképp nyert ügyed van, innentől kezdve emellé még csajozni kéne.
:D
Nem tudom mennyire lehet általánosítani, de szerintem ugyanúgy lehet esélyed mindkét típusnál, csak nem minden egyénnél.
Én pl fiús típus vagyok, de nem igazán jönnek be a ducibb lányok.
Ettől még nem vonom le azt a konzekvenciát, hogy más fiús lányoknak se..
20/L
Teljesen. én 170 mellé vagyok 78, és nem érzem magam annyira plus sizenak. kicsit kerekded de ennyi.
Szvsz a te súlyoddal sincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!