Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lehet az, ha valakit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az, ha valakit nem tudok elengedni, pedig megbántott?

Figyelt kérdés

2019. Október 7-e óta beszélgettem egy fiúval. Még októberben szíves emojikat küldtünk egymásnak. November 16-án találkoztunk, elmentünk együtt ebédelni. Amikor mentünk hazafelé busszal, akkor rádőlt a vállamra, és elkezdte simogatni a kezem egész úton. Nem történt semmi sem köztünk, csak 1x megölelt, amikor szállt lefele a buszról.

December 16-án rám írt részegen, és megírta, hogy szeret és szerelmes belém.

Januárban nem nagyon válaszolt az üzeneteimre, és csak később látta őket, pedig fent volt facen.

Februártól márciusig minden csütörtökön vártam rá masfél órát, hogy együtt mehessünk haza a busszal. (Addig, ameddig még volt tanítás).

A legutolsó alkalom, amikor megvártam: március 12.

Ekkor direkt, szándékosan átnézett rajtam, és nem ült mellém. Amikor ráírtam, hogy miért nem ült oda mellém a buszon, akkor azt mondta, hogy nem vett észre. De ez nem igaz, mert a szemembe nézett, amikor szálltunk felfele, és nem ült mellém, hanem hátra ült.

Ekkor ráírtam az egyik haverjára, hogy mi a baja a fiúnak (akibe szerelmes vagyok). Erre ő a haverja telefonjából írt nekem, hogy: hagyjam békén a haverjait, mert az egy dolog, hogy őt zaklatom, de a barátait ne zaklassam, és szálljak le róla, mert zaklatom, és beteges amit csinálok, és hozzátette, hogy keressek mást.

Teljesen összetörtem lelkileg, és úgy érzem, még mindig szeretem, pedig semmi sem történt köztünk.

Sajnálom, ha hosszúra sikeredett, nem tudtam rövidebben írni.

2020. ápr. 16. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem messziről kerüld el őt és a barátait.

Csak játszani akart veled és lehet volt neki más :/

2020. ápr. 16. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:

mert gondolom te tényleg szereted őt, azért

ezek alapján sajnos tényleg nem túl valószínű, hogy komolyan érdekled, főleg ezek az üres kifogások meg hogy kerül téged

egy hatalmas paraszt, aki azt mondja, hogy szeret, pedig nem

nem is lenne érdemes vele foglalkoznod

2020. ápr. 16. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Én egyetértek a fiúval: beteg vagy.

"Januárban nem nagyon válaszolt az üzeneteimre, és csak később látta őket, pedig fent volt facen."

Már innen látszott, hogy nem érdekled a fiút. Miért nem vetted észre?

"Februártól márciusig minden csütörtökön vártam rá masfél órát, hogy együtt mehessünk haza a busszal. (Addig, ameddig még volt tanítás)."

Itt meg az látszik, hogy beteges vagy. Minek kellett őt minden csütörtökön megvárni? Főleg masfél óràt várni... Ő megvárt téged, amikor te végeztél később? Ez már nagyon beteges.

"Ekkor direkt, szándékosan átnézett rajtam, és nem ült mellém. Amikor ráírtam, hogy miért nem ült oda mellém a buszon, akkor azt mondta, hogy nem vett észre. De ez nem igaz, mert a szemembe nézett, amikor szálltunk felfele, és nem ült mellém, hanem hátra ült."

Na ekkor is tudatta, hogy nem érdekled őt, nem kellesz neki, csak te nem bírtad felfogni.

"Ekkor ráírtam az egyik haverjára, hogy mi a baja a fiúnak (akibe szerelmes vagyok). Erre ő a haverja telefonjából írt nekem, hogy: hagyjam békén a haverjait, mert az egy dolog, hogy őt zaklatom, de a barátait ne zaklassam, és szálljak le róla, mert zaklatom, és beteges amit csinálok, és hozzátette, hogy keressek mást."

Mi a francnak írtál rá a barátjára? Jogosan akadt ki, ha velem csináltál volna ilyet, akkor én biztos csúnyábban elküldtelek volna melegebb éghajlatra. Mi közöd van a barátaihoz és mi közöd van hozzá?

Ja és drága kis szivem:

Nem bántott ez a fiú téged, csupán leírta neked az igazat. Teljesen jogosan. Nem tudom, hogy nem eshetett le neked, hogy nem kellesz neki. Lehet eleinte volt valami köztetek a fiú részéről, de az gondolom akkor múlt el, amikor folyamatosan ráírtál és zaklattad.

A történet alapján szerintem szeretet hiányos vagy, nem is kicsit.

2020. ápr. 16. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

egyáltalán nem kéne betegesnek nevezni, ha valaki szerelmes, hát én simán el tudom képzelni, hogy ilyeneket csinál

ne is haragudj, de ha a srác se szó, se beszéd nem keresi többet, akkor azt csendben hagyni kell, meg sem kéne kérdezni, hogy miért? ha engem hagynak ott szó nélkül, én sem hagyom annyiban, minimum kiderítem, miért csinálja, mert ez nagyon nem egy normális dolog

"Nem bántott ez a fiú téged, csupán leírta neked az igazat." - mint ahogy ugye azt is mondta, hogy szereti...

egyébként kérdező, nekem kicsit tapasztalatlannak tűnsz, vagy pedig tényleg csak annyira kitartó vagy, hogy sosem adod fel

2020. ápr. 16. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Oh, végigolvasva kedvem lenne megölelni:)
2020. ápr. 16. 13:25
 6/8 Oláh Zsófia Hanna válasza:
63%
Ne törődj vele. Ha még arra se méltat, hogy elmondja, hogy nem tetszel neki akkor, amikor majdnem az 1. pillanattól fogva ezt érzi, és még azt is mondja, hogy szeret, aztán meg lepattint (azaz hazudik), akkor nem ő az, akire neked tényleg szükséged van. Hagyd elmenni és találj jobbat nála :)
2020. ápr. 16. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy tényleg szerelmes vagy belé de inkább hagyd őt békén csak játszott veled és csak magadnak okozol bánatot.
2020. ápr. 18. 13:14
 8/8 anonim válasza:
Engem is megbántottak és nem állhatom már az illető személyt, mégis mindig rágondolok. Eszembe jut, hogy az elején milyen szép volt, s reménykedtem is, hogy ilyen hosszú idő után végre lesz valaki és mégsincs. Nem akarom talán elhinni, hogy ennek is vége, pedig olyan szép volt.
2020. ápr. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!