Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elengedni valakit?
Teljes szívemből szeretem, ő viszont engem nem. Együtt dolgozunk, de egy osztályba is jártunk.. Nagyon szeretem.. Most is ezen rágódok.. Hogyan engedjem el?..
16/l
Negatívak kerüljenek el, köszi
Tenni csak annyit tudsz, hogy nem üldözöd, nem stalkingolod, és pont úgy viselkedsz vele, mint bérmely más kollégával, akivel jóban vagy.
A helyzet lelki oldalán egyszerűen ki kell várni a természetes "gyógyulást", ami lényegét tekintve gyászmunka. Ezt kb. öt szazaszra szokták osztani: tagadás, harag, alkudozás, depresszió, elfogadás (az egyénileg és helyzettől függően változk, melyik szakasz milyen formában jelentkezik, és ezek nem szigorúan egymástól elválasztva egymás után következnek). A közös munka persze annyiban megnehezíti ezt a folyamatot, amennyiben pl. könnyebb "alkudozni", azaz abban reménykedni, hogy mégis beléd szeret, és ezzel nehezebb túljutni ezen a szakaszon. Ezt a gyógyulási folyamatot (ami hónapokig tarthat, nem véletlen a "gyászév" szó) azzal tudod segíteni, hogy gondoskodsz a lelki egészségedről pl. azzal, hogy ápolod azokat az emberi kapcsolataidat, amelyek segítik, hogy jól érezd magad és kiegyensúlyozott legyél, és nem hagyod, hogy kizárólag epekedésből álljon az életed.
Javasolnám az egyszerű gyakorlatokkal való kezdést.
Rakd be a sütőbe a tepsit 200 fokra, 30-60 perc múlva vedd ki kézzel, semmi segédeszköz, garantálom, hogy így menni fog az elengedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!