Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elengedni akit szeretsz?
Figyelt kérdés
Rengetegszer megkaptam hogy engedjem el, de nem tudom. Fogalmam sincs hogy kell. A távolságot sem tudom tartani, mindig látni akarom. Lassan fél éve hogy nem tudom elfelejteni.
Mindenki mondja hogy idő/szórakozás/csajozás segít és kész.
Próbáltam mindent... Lassan kezdek belebetegedni. Olyan szinten magam alatt vagyok hogy este pánikrohamaim is vannak (pszichológushoz is járok)
Teljesen felkavart a szakítás és a lány is szeret még. De valamiért ellök magától...
Negatívak hanyagoljanak
18/f
2020. márc. 6. 13:57
1/3 anonim 

válasza:

Szakíts meg vele minden kapcsolatot,keress vmi hobbit amivel lekötöd magad,ne zárkozz el ismerkedj és majd alakul vmi de anélkül is jobb lesz
2/3 anonim 

válasza:

Teljesen szakits meg vele minden kapcsolatot, ne nezegesd a profiljait stb. Átérzem a helyzeted de ezen tényleg csak az idő segít. Azzal meg hogy próbálsz a közelében maradni csak meg rosszabb lesz. Gondolj csak bele... Ha ő talál valakit milyen rossz lesz végignézni hogy mással van.
3/3 anonim 

válasza:

Gondolj arra, hogy milyen volt az életed mielőtt megismerted, és próbáld úgy élni mint akkor. Ezzel teljesen kivágva az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!