Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem rá a szexre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a szexre?

Figyelt kérdés
Hali! Van egy csaj, akivel már 1 hónapja komolyabban rá vagyok kattanva. Voltunk itt-ott randizni is, sokat találkoztunk. Smároltam már vele nem egyszer is. Holnap után házibuli lesz nálam és a végén nálunk alszik. Gondolkodtam már rajta, hogyan essek túl rajta, hogyan kezdődjön, stb., de nem jutottam semmire. Tippek, hogyan vegyem rá? Nyaljam ki? 17/F

2020. júl. 30. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
100%
A fene a gusztusodat.
2020. júl. 30. 22:17
 22/75 anonim ***** válasza:
81%
#16 Persze, meg régebben a nőknek nem volt szavazati joguk, meg nem vették őket kb. semmibe, azért voltak, hogy szüljenek, meg gyereket neveljenek. Azért ennél már kicsit előrébb tart a világ hál Istennek, de Te úgy látom megragadtál az ókorban.
2020. júl. 30. 22:17
 23/75 dandee.vig ***** válasza:
16%
De kimomdta hogy megragadtam? Mindenfélét összehordtok, én csupán annyit mondtam hogy nekik ez évekig bejött mármint a dugásos része, timeg jottok egybol a rabszolgatartással meg szavazati jogokkal
2020. júl. 30. 22:19
 24/75 anonim ***** válasza:
27%

Ne kezdd már ezt a feminista szöveget! A kérdés nem erről szólt.

2020. júl. 30. 22:21
 25/75 anonim ***** válasza:
100%
Legalább védekezz! Ilyen emberből mint te, nem kell több.
2020. júl. 30. 22:21
 26/75 anonim ***** válasza:
86%

Az ókoriaknak ugyanazért "jött be" ez a vágjunk gerincre minden szüzet mentalitás, amiért a rabszolgatartás is: tudniillik ilyen primitív szinten voltak az erkölcseik.

Ha nem ragadtál meg itt, akkor minek hoztad fel őket? Valamit csak mondani akartál ezzel. Mi meg erre reagáltunk.

2020. júl. 30. 22:23
 27/75 anonim ***** válasza:
89%
#24 Te azt írtad, hogy igenis vágja gerincre. Vannak emberek akiknek a szex is a szeretetről szől, az ölelésről, csókolózásról, és nem maga a szex része a legfontosabb, persze az is jó. Az ilyen embereket igenis megviseli, ha csak egy szex erejéig kellettél a másiknak.
2020. júl. 30. 22:24
 28/75 anonim ***** válasza:
100%
#28 ezeknek magyarázhatod szerintem a szeretetet meg az ölelést, hírből nem ismerik :D csak kefélnek mindenkivel össze-vissza
2020. júl. 30. 22:25
 29/75 dandee.vig ***** válasza:
16%
Olvass utána akkor hogy miért jött be :) éscsak utána jártasd a szád. Ez a szintű szexuális szabadság sokkal korábbi a kiépült rabszolgatartó társadalomnál
2020. júl. 30. 22:26
 30/75 anonim ***** válasza:
87%
#23 Nem vagyok feminista, csak tisztelem az embertársaimat. Szerintem ez elvárható lenne mindenkitől a világban, csak sajnos a buta emberek vannak többségben, akiket a ösztöneik hajtanak, nem pedig eszük.
2020. júl. 30. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!