Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a szexre?
Figyelt kérdés
Hali! Van egy csaj, akivel már 1 hónapja komolyabban rá vagyok kattanva. Voltunk itt-ott randizni is, sokat találkoztunk. Smároltam már vele nem egyszer is. Holnap után házibuli lesz nálam és a végén nálunk alszik. Gondolkodtam már rajta, hogyan essek túl rajta, hogyan kezdődjön, stb., de nem jutottam semmire. Tippek, hogyan vegyem rá? Nyaljam ki? 17/F2020. júl. 30. 21:30
31/75 dandee.vig 

válasza:

Kedves kisporesz akkor megkérlek hogy olvasd el mégegyszer a kérdést és láthatod hogy ezen már tulvannak, a srác már dugni is szeretne énmeg javasoltam neki egy erőteljes magabiztos kezdeményezést. Kérdező pedig jobban jár ha nem azokra hallgat akiknek mindez évtiedekkel ezelött történt...más volt az udvarlás menete. Hanem mondjuk olyanra aki most éli világát 21/F
32/75 anonim 

válasza:

#29 Sajnos megint beleestem abba, hogy buta emberekkel vitatkozok, ellenük pedig nem lehet győzni. Attól, hogy észlrveket írsz nekik, nem lesznek Tőle okosabb, csak visszaböfögnek valami hülyeséget és azt hiszik nekik van igazuk, ha pedig abbahagyod a válaszok írását akkor is azt hiszik, hogy neki van igazuk. Olyan velük veszekedni mint galambbal sakkozni.
33/75 anonim 

válasza:

Érdekes. Szóval az ókoriak hozzáállása releváns példa, de az, hogy mik voltak az udvarlási szokások 10 vagy 20 éve, az már "elavult" és érdektelen. :D
Vicces fiú vagy te dandee.vig :D
34/75 dandee.vig 

válasza:

Milyen arrogáns egy lúzer vagy, hmm vesztettem de azért odanyomok valamit amivel azért még kicsit beoltom az ebadtát. Kis értő olvasás és máris nemkell "idiotákkal" vitatkoznod
36/75 anonim 

válasza:

Ez a dandee tényleg olyan, mint ahogy a galambok sakkoznak. Meg van győződve róla, hogy most "győzött" :D :D :D
37/75 dandee.vig 

válasza:

34 es, engedd meg kérlek hogy kiválasszam melyik relevánsabb számomra,vagy melyiket tartom én izgalmasabbnak. Kinek mi...
38/75 dandee.vig 

válasza:

Saját válaszával ismerte el vereségét kisporesz, én sohasem mondtam azelött ilyesmit, ugyanis nem versenyként fogtam fel. Gondoltam viszek egykis színt a tipikus befordult magyar nézőpontba
39/75 dandee.vig 

válasza:

Amugy kegyetlen szánalmas hogy mindent lepontoztok xd boomer szokás
40/75 anonim 

válasza:

dandee vig, az egy dolog, hogy Neked ez oké, és van olyan az én korosztályomban akinek ez szintén rendben volt, de nekem ez nem volt oké 21 évesen sem. Emberfüggő. Nem azt mondom, hogy baj ha megfekteti. Ha a csaj is benne van, és a srácnak is fontos, hogy a másik is élvezze, akkor rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!