Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi tippek? Kutyát sétáltatni megyünk egy rétre
Figyelt kérdés
Az edzőteremből ismerem, pár házra lakik tőlünk, jöttünk már haza együtt de ez lesz az első hivatalos talink. Van bármi tippetek? Pl hogy mit ne csináljak, mi a szokás ilyenkor köszönésnél/elköszönésnél?
Szerintem ölelés az jó lehet köszönésnek, elköszönésnek is akár. Amúgy meg csináld azt amit eddig, valószínűleg azzal a viselkedéssel keltetted fel az érdeklődését.
okt. 25. 22:33
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig még nem ölelt meg, nemtudom... Meg mindkettőnknek póráz lesz a kezében a kutyák miatt
okt. 25. 22:41
3/8 anonim válasza:
Kenjetek egy szelet zsíros kenyeret
okt. 25. 22:43
4/8 anonim válasza:
#2 nem baj az, eddig nem is randiztatok. Plusz biztos jó néven veszi hogy legalább ezt kezdeményezed, látja hogy érdeklődsz.
okt. 25. 22:49
5/8 anonim válasza:
Kozos szr szedes egy zacskoval! Nagyon romi
okt. 25. 23:11
6/8 Kíváncsi Kalandozó válasza:
A kutyák valószínűleg játszani, kergetőzni fognak és hamar összetekerik a két pórázt és vele együtt benneteket is. :-)
Szerintem a kutyáitok adják majd a témát, ha eddig más környezetből ismertétek egymást. Három közös pont már van köztetek: közel laktok egymáshoz, egy helyre jártok edzeni és mindkettőtöknek van kutyája. Ez már jó kiindulás lehet. Pl. kérdezd meg, mikor / hova szoktak sétálni járni máskor, ha eddig kutyasétáltatás közben nem találkoztatok. Hol van jó kutyafuttató a környéken?
okt. 26. 02:37
7/8 anonim válasza:
Beszélgetéssel szerintem nem lehet tévedni (iskola, kutyák, hobbik, haverok).
Ami a köszönést illeti, eleinte szerintem jó egy szia is, majd a végére ha úgy véled, hogy jó volt, akkor lehet ölelés is vagy ami mindkettőtöknek jól esik. Ha tetszik, akkor olyat is lehet mondani, mint pl: "Köszönöm ezt a délutánt."
okt. 26. 10:00
8/8 anonim válasza:
Az én tanácsom az, hogy kutyasétáltatás közben bármin csak ne a kutya témán legyen a hangsúly. Kutyát sétáltattok szóval az a téma magától is megy. De ha ezt strófoljátok túl, akkor az kitölti, egyben bekorlátozza a kapcsolatotokat. Ráadásul az én talasztalatom az, hogy a kutya sétáltatád az egy ilyen “kötelező dolog” is egyben. Városban élek, szóval gyakran látok kutyákat sétáltató embereket, kisebb csoportosulásokat, akár hajnali háromkor is, szóval ez egy szinten összehozza az emberekt, másfelöl be is korlátoz. Vadidegenek is tudnak egymással pár szót váltani. Mármint vadidegen kutyások egymással. Mert a “hobbi” összekovácsol. Szóval az én tanácsom az hogy a kutyasétáltatás már összehozott benneteket, de jó stratégia lenne, ha ezen felül próbálnál kerekedni. Vagy a kutya fog sétáltatni benneteket. Alakítsd át valahogy randivá a dolgot. Nevessetek, érezzetek sokat. És ha majd felviszed magadhoz csekkold a cipőjét. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!